03/20/18 23:18
(http://budnavarna.bg/)

Няколко мъже са задържани с различна по вид и количество дрога

снимка: Будна Варна

При извършване на полицейска проверка на 18-годишен варненец, на 18 март, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо бяло прахообразно вещество.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за амфетамин с тегло 0,73 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Младежът е задържан за срок до 24 часа.

В ж.к. «Вл. Варненчик», при извършване на полицейска проверка на на 18-годишен от Варна , известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и пакетче с бяло кристално вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,38 гр. и амфетамин с тегло 0,08 гр. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Младежът е задържан за срок до 24 часа.

На ул. «Хъшове», при извършване на полицейска проверка на мъж на 34 г., местен жител, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кафеникаво прахообразно вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за кокаин с тегло 0,05 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

При извършване на полицейска проверка на 23-годишен варненец, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,57 гр.

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

При извършване на полицейска проверка на 16 март на 31-годишен мъж от Разград, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кафеникаво прахообразно вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за кокаин с тегло 0,005 гр.

По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

При извършване на полицейска проверка на автомобил с водач на 33 г. от Варна, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо кафеникаво прахообразно вещество.

Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с тегло 0,05 гр. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Материалът Няколко мъже са задържани с различна по вид и количество дрога е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване