03/20/18 22:42
(http://budnavarna.bg/)

Хороскоп – 21 март 2018

Овен 21 март – 20 април

Предприетото днес ще донесе пари, почести и слава. Постарайте са повече, дайте всичко от себе си и във връзките. Днес може да си стиснете ръцете с доверени приятели, да привлечете любовта и да направите предложение. Водете принципна политика. Една лъжа ще срине не само ваши, но и чужди амбиции. Ще се водят битки за територии на влияние и за преразпределение на паричните потоци. Ще се чувствате добре в доверен кръг на истински приятели и близки хора. Добре е да се пътува и да се правят огледи на имоти.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

Сега е момента да уредите всичко, което сте обмислили добре и което смятате, че ще ви донесе ползи. Сключете нов договор, пазарете се за цени на стоки и услуги, Търсете ново място за внедряване, нова база и жилище. Не се страхувайте да водите битки. Проявете истинските си емоции, не сдържайте желанията. Не се съмнявайте, че другите ще ви разберат, независимо че ще реагират различно. Защитете нечии права и достойнство и ще си спечелите доверен човек. Диетите са противопоказни. Хапнете, няма да напълнеете.

Р-6

П-5

Л-5

К-6

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Не се съмнявайте в силите и възможностите си. Може да спечелите не само битката, но и войната водена отдавна с хора и институции. Съдбата ще работи във ваш интерес. Всичко предприето ще тръгва по план и дори да се забави малко ще ви донесе ползи, преимущества и пари. Някъде в тълпата ще откриете вашия човек за съвместна работа и живот, ще направите връзката, която ще ви обезпечи и донесе радост в бъдеще. Усвоявате всяка възможност и предимство. Днес и храната изцяло се усвоява без да се пълнее.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Съветът е да се оставите на инстинктите, така както правят много йоги в този ден. Тръгнете в посоката, която ви привлича и в която се надявате да получите не само удовлетворение и пари, но и чувствата, които ви липсват. Ден на отговорната и принципна политика. Не лъжете, защитете интересите на колеги и близки и така ще си защитите гърба. Определят се териториите на влияние. Отделете своите от чуждите. Покажете истнските си чувства и емоции. Хапнете си, днес не се пълнее. Храната изцяло се превръща в енергия.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на тежки битки за пари и територии на влияние. Луна и Юпитер образуват кармичен кръст с рожденното ви Слънце. Нищо няма да ви се даде просто така. Тълпата е неуправляема. Ще влизате в конфликти, ще водите неприятни разговори и битки, ще харчите излишни пари, за да привлечете нужните ви капацитети за работа и съвет. Ако плачете на сън или на яве, това ще е знак за пречистване. Вечерта ще получите добри новини и предложения. Днес не се пълнее. Хапнете си, храната изцяло ще се превърне в енергия и тъкани.

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Прекрасен творчески и стабилизиращ ден. Някой ще намери нова работа, друг нов дом или нова любов. Не се ограничавайте в деловите и лични ангажименти. Сега е момента да влезете с щурм в нова пазарна ниша, да се рекламирате, да покажете и докажете какво можете. Не слагайте маските, покажете истинските си чувства и емоции и ще привлечете хора, които са като вас и могат да ви съдействат по пътя към успеха и личното щастие. Пътувайте, проявете творческтата си активност, защитете свои и чужди позиции. Не е ден за диети.

Р-6

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес всяка цел е достижима. Не си слагайте сами спирачка и не отлагайте за друг ден, това което може да уредите днес. Тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. Обадете се на тези, с които може да постигнете повече заедно, с обединени ресурси и интереси. Отстоявайте принципите си, сключете нов договор, патентовайте изобретения и защитете юридически продуктите на труда си. Не отказвайте подкрепа на колега и приятел. Този ден ще определи бъдещите съюзи и съдружия и ще помогне да заживеете заедоно с новата си любов.

Р-5

П-4

Л-5

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес е добре да водите самостоятелна политика, да се отделите от мама и тате, от хората, който ви спъват или пречат на развитието и амбициозните ви проекти. Пътувайте и преговаряйте на място. Не използвайте услугите на посредници, които ще работят повече за себе си. Директните срещи ще ви помогнат да почувствате кой може да ви бъде от полза, на къде и към какво да насочите усилията си. Не се препоръчват диети, но месото е добре да се ограничи. Храната изцяло ще се превърне в енергия и нови тъкани. Наблегнете на полезните продукти.

5

П-6

Л-6

К-6

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не пропускайте този ден, гонете си интереса, сключете нови договори и се опитайте да привлечете съюзници. Не се страхувайте да влезете в конкурентни битки, да защитите нечий интерес и позиция. Днес лагерите се оформят, привличат се взаимно хората с паралелен бизнес, с общи интереси и горещи чувства. Кажете си каквото мислите, не преглъщайте обидите и тъгата. Ако плачете на сън или на яве, това е знак за пречистване. Ако сте сънували нещо неприятно обърнете внимание на здравето си.

-5

П-6

Л-6

К-5

З-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден, в който не е добре да се „прехвърля топката”, да се отлагат или протакат преговори и важни бизнес инициативи. Сега е момента да тръгнете в нова посока, да стартирате нов бизнес, да се опитате да затворите производствения си цикъл и да привечете съюзници. Проявете цялата си творческа активност и ще постигнете поне една важна цел. Подайте ръка за съвместна работа. В екип може да се спечели повече. Важното е да знаете на кого може да разчитате. В този ден диетите са противопоказни, хапнете си наволя.

Р-6

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Воделей 21 януари – 19 февруари

Подсъзнателно напипвате верния път и подход във всяка ситуация. Доверете се на предчувствията и тръгнете към хората, които ви привличат или към работата, която ви е на сърце. Може да получите изгодни оферти и да сключите перспективен договор. Родените около 10-и може да се излъжат в преценката и да се наложи да водят тежки битки. Не се доверявайте на непроверени хора, не плащайте предварително за неизвършени услуги и недоставени пратки. Не преглъщайте обидите, уточнете нещата, кажете каквото ви притеснява.

-5

П-4

Л-4

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес плувате активно във водите на интуицията. Правете това, към което чувствате неустоимо привличане и афинитет. Сега е момента да се докажете на работното място, да сключите нов договор, да привлечете спонсори и нови съюзници. Не се давайте без бой, бъдете отговорни и максимално делови в преговорите, които водите. Не преглъщайте обидите, не крийте чувствата. Нека другият разбере какво ви тревожи и притеснява. Сгответе си любимото блюдо. Не е време за диети. На маса и проблемите ще се разрешат.

Р-6

П-5

Л-5

К-6

З-5

 

Материалът Хороскоп – 21 март 2018 е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 03/20/18 22:42 http://budnavarna.bg/31834-horoskop-21-mart-2018/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване