03/24/18 06:22
(http://regiona.bg/)

Дъждовна събота, температури 7-10 градуса над Пиринско

През деня в Югозападна България ще вали дъжд. Почти без валежи ще е в североизточните райони от страната. Ще духа умерен, в Източна България и в Дунавската равнина – до силен вятър от север-североизток пише  БТА, цитирайки НИМХ – БАН.. Минималните температури ще са между минус 4 и 1 градуса, максималните ще са в широки граници – от 1 до 3 градуса в Северна България, до 7- 10 градуса в югозападните райони.

Над планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи, предимно от сняг. Ще духа силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 ще е около 0 градуса, на 2000 метра – около минус 4 градуса. По Черноморието ще бъде предимно облачно и студено.

Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. На места по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Максималните температури ще са от 3 до 5 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Атмосферното налягане ще се повишава и ще се доближи до средното за месеца,

 

Материалът Дъждовна събота, температури 7-10 градуса над Пиринско е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване