03/25/18 08:25
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Свещеник от Благоевград: Когато човек мине през болката той е повече човек, когато не знае какво е болка, той не може да стои добре и в живота

Отец Андон Шавулев от Благоевград бе отличен в кампания на вестник „24 часа“ -Достойните българи. Той достойно носи расото и едновременно с това достойно носи боксовите ръкавици и вече 40 години тренира деца, към които съдбата не е била благосклонна. Той е свещеник и боксьор в едно.

Днес Отец Шавулев гостува в студиото на БТВ, където разказа за строгите правила в бокса.

„Болката е нещо естествено за човека, когато човек мине през болката той е повече човек. Когато не знае какво е болка той не може добре да стои и за себе си в живота, не може добре да стои в едно общество. Може би бягането от болка и незнаенето ще го превърне в егоцентрик“, коментира в студиото отец Шавулев.

Той иска да научи децата, които тренират на правила и да знаят, че всяка цел се постига с много труд.

Материалът /Видео/ Свещеник от Благоевград: Когато човек мине през болката той е повече човек, когато не знае какво е болка, той не може да стои добре и в живота е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване