03/29/18 05:58
(http://www.klassa.bg/)

Корнелия Нинова: Ще преборим съвременното робство у нас

 Увереност, че БСП ще победи в битката срещу съвременното робство в България, заяви на среща с избиратели в Пазарджик Корнелия Нинова. След изнесеното заседание на ИБ на БСП в града тя разговаря с местните жители и в Младежкия дом. "Десетки хора дойдоха при нас и споделиха, че ако не си от ГЕРБ, не те взимат на работа. Във всички държавни служби се назначава по партиен признак. Хората ми казват: "Не ги харесваме, но ни е страх да го кажем, защото ще последват репресии към нас, към близките ни, към децата ни." Това е съвременно робство в модерна държава, в XXI век. БСП не иска това за България и за децата ни. Ще ви освободим от страха. Не губете вяра, че животът ви може да бъде различен", категорична бе Нинова.
Лидерът на БСП подчерта, че държавното и общинското здравеопазване продължава да е приоритет на партията. "Подготвяме цялостен нов модел на здравната система. Доходите и пенсиите също са наш приоритет. Трябва обаче в България да има малък и среден бизнес и производство, а не 10 големи фирми да взимат всички обществени поръчки", категорична бе тя. По думите й БСП е показала, че е единствената опозиция на това управление.
Нинова заяви, че в края на май предстои голямо национално съвещание, на което ще бъде заявена визията на БСП за бъдещето на България. Тя посочи, че левицата извежда на преден план ролята на държавата и държавността в различни сектори. "Неслучайно настояваме държавата да изкупи ЧЕЗ, защото това е стратегически сектор от националната ни сигурност. Сделката е пример за паралелната държава и задкулисие. Нали не мислите, че Гинка от Пазарджик е истинският купувач. Зад нея наднича Борисов", заяви Нинова и още веднъж обеща представителите на БСП да са при българите не само преди избори.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване