04/06/18 15:25
(http://regiona.bg/)

Ето я българката разбила сърцето на сина на Лепа Брена…

Ани Вангелова е името на красивата българка, разбила сърцето на сина на Лепа Брена – Стефан.

Дни преди грандиозния концерт на сръбската мегазвезда в София, който се състоя на 23 март, Стефан призна в интервю пред родните медии, че голямата му любов всъщност е българка, но категорично отказа да издаде името й, тъй като двамата не са вече заедно.

Стефан не отрече, че все още не е преживял раздялата с бившата си възлюбена и дори й е посветил романтична песен – U drugom zivotu („В друг живот“), която определи като автобиографична за отношенията им.

„Тя беше моята голяма любов, единствена и до днес. Ангажиментите ни ни разделиха. Тя пътуваше много, аз също гонех своите си неща“, разказва откровено наследникът на Брена.

Фаталната тръпка на Стефан е 24-годишната тенисистка Ани Вангелова, определяна от родни и чужди медии като божествено красива и следващия секссимвол на тениса след Шарапова и Курникова.

Любовта между Ани и Стефан започнала преди години в Сърбия, където Вангелова тренирала при сръбската легенда в тениса Слободан Живойнович, съпруг на Лепа Брена и баща на Стефан, разказват близки до семейството пред „България Днес“.

„Малко ми тежи, че ме определят като секссимвол. Не знам защо хората смятат така. Ако трябва да съм честна, предпочитам да ме сравняват с Шарапова не по сексапил, а по игра в бъдеще, пише България днес.

 

Тренирала съм в Сърбия при Бобан, много са ми близки цялото семейство и много са ми помагали през годините, в супер отношения сме“, разказва Ани в свое интервю през 2015-а за семейството на Лепа Брена.

Професионалният й път я води в Испания и Америка, а непрекъснатите тренировки далеч от Стефан довели и до раздялата между двамата.

„Най-готино ми беше в Маями. Там времето е винаги хубаво. В Испания тренирах и с Григор Димитров. Познаваме се и много се радвам на успехите му“, споделя още тенисистката.

Вангелова не крие, че за да си успешен в кариерата си, не е без значение и какво е обкръжението ти в личен план.

„Зависи много какъв е човекът до теб и дали ти самият можеш да разделяш живота на корта от личния.

Човекът, който ме е подкрепял независимо от всичко през целия ми живот, е баща ми. Без значение дали падам или бия. Той е моят идол. Аз започнах доста късно с тениса, чак на 12 години, но татко ми каза, че ако тренирам и се трудя, възрастта няма значение и никога не е късно.“

Ани е дъщеря на известния български състезател по борба Живко Вангелов, който е двукратен европейски и световен шампион в класически стил.

 

 

 

Мнозина специалисти определят потенциала на спортистката като голям и отбелязват, че е интересен играч на корта, тъй като играе с лявата ръка. Вангелова има многобройни последователи и фенове и в социалните мрежи, разбирачите й вещаят бляскаво бъдеще.

Материалът Ето я българката разбила сърцето на сина на Лепа Брена… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване