04/11/18 13:43
(http://regiona.bg/)

Предлагат оферти за секс на промоция в Благоевград

Фелацио за 15-20 лв. предлагат жриците на любовта в нета, показва проверка в еротичните сайтове.За разлика от коледните и великденски празници, когато секс услугите в сайтовете удариха стотарка, сега еротичните ласки се предлагат на намалени цени.

„Свирки и секс на промоция през април – само за 20 лв“, гласят някои от примамливите оферти.
23-годишната Сузи , която е висока 179 см. и тежи 57 кг. ,е заковала тарифата си на 100 лв.Тя обобщава,че е „тясна и страстна“.

Иначе в Благоевград цените са от 50 лева до 120 лева, някои от раздавачките на платени ласки правят и промоции от типа на: 20 лева само днес за орални ласки, 50 лева за секс с всички екстри за час и т.н.

21-годишната руса красавица Галена също си е определила тарифите и предлага стандартен секс,анален,френска с кондом,“строга господарка“, масаж с освобождаване, както и само масаж, стриптийз, дълбоко гърло…За всички тези удоволствия предлага и собствен терен, но за сметка на това не иска да и звънят лица от ромски произход.Галена държи на хигиената и дискретността.

Появяват се и нови „играчи“ в бизнеса. Проститутки, които идват за по-два,три дни обират клиентите на конкуренцията и си заминават , от където са дошли. В сайтовете за обяви, освен богато разнообразие от плът и похот, клиентите могат да се натъкнат и на фалшиви профили.

Дамите в бранша са на възраст между 18 и 40 години и някои от тях са студентки, работещи жени , ромки или госпожи, които го правят за забавление.

Една от най-горещите промоции е за тройка с две изкусителни дами, за които клиентите трябва да се бръкнат за тях с 220 лева за час и цена за цялата вечер от 800 лева.

Нестандартните сексуални предложения вървят значително по-скъпо. Жриците на любовта предлагат садо-мазо услуги между 40 и 150 лв. Сн. адамиева.инфо

Материалът Предлагат оферти за секс на промоция в Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване