04/11/18 04:32
(http://regiona.bg/)

Хороскопът за днес: Раци доста сте ангажирани, Везни, ударили сте го на забава, Риби влезте в играта

Хороскоп за 11 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Интересни мисли ще ви минават днес през ума – за пътувания, за учения, за философия, но ей така, между другото, ще трябва да посвършите доста работа. Не се разсейвайте с приказки, а изкушения ще има доста. Бъдете конкретни, обръщайте внимание на подробностите и ще сте много горди от резултата.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Имате доста находчиви хрумвания по финансови въпроси. Днес добри постъпления могат да ви донесат дейности, свързани с грижи за красотата. Може би ще ви е малко нервно и напрегнато, но това е само временно. Погледнете философски на света и си спомнете, че няма нищо сигурно.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Очарователни и неустоими за света, но доста провокативни у дома. Днес ще трябва да се справяте с различни спорни ситуации. Някои стари модели на поведение отново ще са неудовлетворителни. Наблюдавайте се по-внимателно, потърсете подобни сходни ситуации и онова, което ви е провокирало да постъпите така. Ключът всъщност е в собственото ви подсъзнание, потърсете го.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Движение и много работа или работа в движение, така или иначе днес ще сте ангажирани с много задачи. Бъдете ясни и конкретни, анализирайте и действайте бързо. Нещата не търпят отлагане, мобилизирайте се. Личното отношение оставете за личните срещи, бъдете професионалисти.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Можете да направите невероятни финансови удари, стига да сте склонни да рискувате. Оставайки си в така познатата зона на комфорт печелите мнимо спокойствие и сигурност, но това ли е, което искате. Казано е – Господ обича смелите, готови ли сте да проверите истинността на това твърдение?

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ключовата дума за днес е резултатност. Това, което ще ви направи истински щастливи, е да видите реалния резултат на усилията, които сте вложили. Освен това няма да ви свърта на едно място, способни сте да енергизирате не само себе си, но и околните. Използвайте конструктивно цялата си сила с целия ентусиазъм.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Вашият поглед днес ще е насочен към забавните неща, към онези, които правят живота интересен. Ще търсите смисъла, ще търсите предизвикателството и трудно ще ви е да се фокусирате върху ежедневната проза. И все пак връзка има между духовното и материалното, може би дори е лесно да я видите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Приятелите са онези, които днес ще ви провокират да действате и дори ще ви хареса. А като бонус може и да спечелите нещо допълнително. Хубаво е да има човек приятели, нали? Освен, че ти е приятно с тях и допълнителни ползи изникват.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Променливо ще е настроението ви днес. Оптимизъм – добре, философски поглед – добре, но къде е практическата полза от всичко това? Действайте конкретно и целенасочено с внимание към детайла, днес е ден за постигане на резултати.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес ще ви харесва да изпипвате нещата, да ги анализирате, да ги подреждате и оформяте. Днес можете да сбъдвате мечтите на другите с вашата отдаденост и сръчна работа. Позволете си да сте ценни не само за себе си, но и за света.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Настроението ви днес ще е доста закачливо, с което може да предизвикате спорове, сцени на ревност, неправилно разбиране и какво ли още не. За вас обаче е по-важно да имате много приятели, отколкото да затъвате в мрачните дебри на споровете. Ами просто превърнете опонентите в приятели.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Хората, с които контактувате пряко, ще ви провокират по всички възможни начини и то не нарочно. Трудно ще ви е да запазите присъствие на духа, но вие го можете – просто, влезте в играта. сн.пик

Материалът Хороскопът за днес: Раци доста сте ангажирани, Везни, ударили сте го на забава, Риби влезте в играта е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване