04/14/18 05:21
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Близнаци прекарайте деня на въздух, Везни забавлявайте се, Риби страшен ден

Хороскоп за 14 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Добре е да отделите известно време през днешния ден, за да направите малко дихателни упражнения, ще бъдете изненадани от ефекта. Интересни идеи как да си прекарате деня няма да ви липсват и дано успеете да ги осъществите всичките.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Времето, което отделите за себе си в никакъв случай не е загубено, напротив ще се почувствате по-добре емоционално. Започнете утрото с гимнастика за гърба и гърдите, а после можете да поизлезете на пазар, за да обновите пролетния си гардероб.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днешният ден е най-добре да прекарате на свеж въздух и без друго ще имате желание да разчупите всекидневните рамки. Философските разговори и дори политическите спорове днес ще ви карат да се чувствате социално ангажирани.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Не е препоръчително точно днес да използвате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последици. Отделете време за подобряване на физическата си форма, вместо да мързелувате през телевизора.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Сигурно сте оставили доста неща за вършене през днешния ден, но пренебрегвайте и грижите за тялото. Един масаж или поне контрастни бани ще се отразят добре не само на кожата, но и на настроението ви.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Просто е задължително да се погрижите за здравето си през тази събота. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за пренебрегване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, че сте сложили всичко по местата.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес от вас просто ще блика енергия, ще ви се иска да прегърнете целия свят. Ако сте влюбени сигурно ще се чувствате на седмото небе, ако ли не сте на път сте да го сторите. Забавлявайте се с децата си, това ще ви накара да се почувствате по-млади и жизнени.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Направете няколко упражнения за разкършване. Имате нужда от повече движение и свеж въздух. Добре е да посетите близките си или да отидете на някое близко до сърцето ви място, така ще релаксирате най-пълноценно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Трудно ще успеете да осъществите всичко, което сте си наумили, ще се наложи да потърсите помощници. Денят е много забързан и може да се окаже доста разпилян, ако не вземете на време нещата в свои ръце.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Погрижете се за очите си, особено ако носите контактни лещи. Добре е днес да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно влияние върху кожата на лицето. А тези, които нямат подобни грижи, е добре да внимават в предпразничното харчене.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

Материалът Астропрогноза: Близнаци прекарайте деня на въздух, Везни забавлявайте се, Риби страшен ден е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване