05/27/17 08:05
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 27 май – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Напрегнат ден. Във въздуха витае агресия, усеща се някаква особена неизбежност и натоварване. Правят се опити да се прехвърлят един на друг отговорности и неприятни задачи. Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации. Пасивността не решава проблемите, но и прекалената активност и амбиция не са за препоръчване. Старайте се да не настройвате околните срещу себе си и личната си политика. Всеки опит да доминирате в ситуацията ще се приема на нож, като лична обида и незачитане.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Вътрешната ви енергия е достатъчно силна и ще помогне да придвижите важни и отговорни задачи, както и да си осигурите нужните защити в труден момент. Не се страхувайте да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Не носете яркочервени дрехи. Може да привлечете нечия агресия. Препоръчва се интензивно физическо натоварване, фитнес, сауна и масаж. Ще спечелите всеки двубой, в който влизате, с дипломатичност и такт. Взаимното зачитане е предпоставка за успеха на всяко начинание. Не изнервяйте ситуацията.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Родените в третата декада може да изострят отношенията си с родители и деца. Луна и Марс от вашия знак са в опозиция на Сатурн от Стрелеца. Не вземайте решения под въздействието на стресови емоционални състояния. Ако днес се разделите с някого, дълго няма да си проговорите. Настройте се на самозащита, ако не искате да бъдете в числото на жертвите на нечия болезнена амбиция. Очаквайте провокациии, а ако действате провокативно, конфликтите трудно ще се избегнат. Не отивайте в крайности в агресията и пасивността.

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ще се събудите с някакво неспокойство, особено ако се налага да правите нещо за първи път или се страхувате от провали. И нападението, и защитата трябва да се опитат и да станат част от тактиката ви в битките, които ще водите. Няма да се разминете с неприятните разговори. Някой опитва да наложи волята и личния си избор над вашите. Родените в първата декада първи ще изпитат ударите на съдбата, а в утрешния ден и за останалите няма да има мира и покой. Движете се по линята на най-малкото съпротивление. Забавлявайте се умерено.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

На едно място ще нападате, а на друго ще се отбранявате. Не правете това, което не желаете да се върне като бумеранг при вас от друго място и друга гледна точка. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Изкарайте в работа със земята, в ремонти и поправки неудовлетворението, което изпитвате. И ако до момента сте строили планове вече е време да ги реализирате на практика. Преди това сондирайте мнение с партньорите и другите засегнати в ситуацията. Не вдигайте излишно градуса на напрежението с критика и забележки.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят започва рисково за родените в третата декада, особено ако си поставят невъзможни и зависещи от друг цели. Пасивността в този ден е нежелателна и вредна, но със сериозни неща не бива да се занимавате. Ще ви се отрази добре умереното физическо натоварване и разходката сред природата. Няма да минат толкова добре разговори, които провеждате с желание да постигнете надмощие или да влезете в конфликт. Навръзват се низ от проблеми, ако отговорите на агресията с агресия. Мислете повече за себе си.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Действайте активно до обед. Поемете умерени рискове, търсете начин да изразходвате натрупания потенециал и да се разтоварите от стреса. Следобед не предприемайте необмислени и несъгласувани с партньорите си ходове. Отложете гостувания и нови запознансва за другата седмица. Навлизате в тридневен рисков период. Натискът върху вас нараства, ще ви налагат невъзможен избор. За утре не планирайте работа в екип и групови мероприятия. Ще се окажете виновни за всяко неудобство и проблем на околните.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

В началото на деня не срещате разбиране, влизате в скандали или се настройвате един срещу друг. Но към обед нещо неочаквано се променя и носи успокоение на страстите. Намирате посоката, която удовлетворява партньорите и семейството ви като цяло. Организирайте излети към приятни и релаксиращи места. В утрешния ден останете с най-близките и не планирайте нови запознанства. Тази вечер прекарайте в ограничен кръг на доверени приятели и не поемайте излишни рискове. Навлизате в успешен и творчески период.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Бъдете сигурни, че още от сутринта някой става с желанието и намерението да ви провокира. Деца и родители ще ви създават проблеми, ще се опитват да стоварят върху вас отговорностите си и нещата, които са им неприятни. Ще водите битки за личното си оцеляване. Може да ви се обадят с неприятна новина. Изискванията към вас и от страна на партньора ще се повишат. Родените в третата декада са в по-тежка ситуация. Настройте се на самозащита от всичко и от всички. Прекарайте този ден на възможно най-спокойното място.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Утрото е натоварено със задължения, които непрекъснато нарастват. До вечерта влизате в неприятни отношения и капани на страста. Родените в първата декада да не поемат излишни отговорности и да не се пренапрягат излишно. Не се занимавайте със сериозни и отговорни неща. Няма да получите нужното съдействие и подкрепа. Ще се окаже, че пречите на околните точно когато работите за техния интерес. Близките увеличават натиска и изискванията. Препоръчват се разходки, фитнес и масаж. Разпуснете.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Родените в третата декада ще действат с хъс и активност във всички направления на личната си амбиция. Ден за битки, за участия в състезания и конкурси. Вътрешната ви енергия напира и търси поле за изява. Ако не се натоварите достатъчно тя ще се вкисне в някой орган и ще ви разболее. Денят е благоприятен за пътуване, за тренировки и постигане на определени нормативи. В отношенията сте готови на конфликт, ако някой ви настъпи по мазола или застраши личния ви интерес. И сънищата са проверка на силите ви.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Рисков ден за родените в третата декада. Ще бъдете притиснати от две страни, а и трето изискване ще се появи. В такъв ден може да ви „гръмнат бушоните”, да кажете и направите нещо, което при обикновени условия не си позволявате. Към обед обстановката се нормализира и в следващите дни нещата ще стават така, както сте ги намислили и планирали. Съветът е да не прибързвате с избора и да изчаквате своя шанс. Родените в първата декада ще оберат овациите и ще постигнат максималното.

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е шестица. Това е числото на Венера, на любовта, вътрешния ред и хармонията. Постарайте се да сложите в ред отношенията си, да се ожените, да създадете семейство и да опредилите кръга от приятелства и познанства, в който ще се движите в бъдеще. Сложете край на двойнствените връзки и начин на живот. Гответе се през 2018 г. за преход в нова среда и към нова работа.

Родените днес до обед ще бъдат доста агресивни и непримирими в общуването. Вечно ще се бият и влизат в скандали. Създайте им повече натоварване и спортни занимания в детството. Родените следобед ще са насочени и отдадени на дома и семейството. Ще харесат и обновят старинен занаят. Имат артистични дарби.

Заченатите днес ще бъдат страстни личности, борци за права и свободи, но могат да станат и изпечени хулигани, ако не попаднат в добра среда.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване