04/19/18 09:42
(transmedia.bg)

Цацаров пита правителството дали смята, че са прехвърлени границите при ареста на Иванчева

Позиция на целия кабинет ли е твърдението, че при ареста на кметицата на „Младост“ са прехвърлени границите. Това попита в интервю за Агенция „Фокус“ главният прокурор Сотир Цацаров.

Така той влезе в задочен спор с вицепремиера и министър на съдебната реформа Екатерина Захариева, която в сряда каза, че при ареста на Десислава Иванчева малко са преминати границите.

„Ако посланието, отправено към нас, е, че има граница, коуято ние не трябва да преминаваме, за мен очевидно има пълно разминаване между официалните декларации за борба с корупцията и действителните очаквания, които изпълнителната власт има“, каза още Цацаров.

В четвъртък сутринта пред БНТ ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев съобщи, че посредникът при даването на подкупа на кмета на „Младост“ е направил пълни самопризнания. По неофициална информация това е бившият кмет на този столичен район Петко Дюлгеров.

Работното обвинение към нея е за подкуп в особено големи размери, но не е изключено да има и нови обвинения – за организиране престъпна група и пране на пари.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване