04/24/18 08:04
(http://offnews.bg)

Кърджилов: Иванчева е светнала по устата, защото полицайка й запуши устата

Организирана престъпна група, в която влизат Специализираната прокуратура, КПКОНПИ и бившият кмет на Младост Петко Дюлгеров, са натопили кметицата на района Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова. Тази теза разви пиарът на общината Петър Кърджилов по бТВ. 

Парите, с които двете бяха задържани на 17 април в центъра на София, са поставени в колата им от Дюлгеров "по начин, по който да не го видят", обясни Кърджилов. Той каза още, че Иванчева е "светнала" само по външната страна на дланта - химикалът, с който са обработени банкнотите, е попаднал там, докато подписвала декларация, и по устата - "от ръката на полицайката, която й запуши устата, докато тя викаше на кръстовището, че иска защитник". 

Ваклин лъже, категоричен бе Кърджлов за бизнесмена, подал сигнала за искания му подкуп и осигурил 70 000 евро за акцията на спецпрокуратурата. 

Кърджилов призова медите да следят внимателно дали съдията на втора инстанция при обжалването на мярката на Иванчева, Петрова и Дюлгеров на 26 април ще бъде избран на случаен принцип. По думите му съдия Пламен Панайотов от Спецсъда, който остави тримата за постоянно в ареста, е приятел на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. 

При гледането на мярката в съдебна зала нито един от обвиняемите и адвокатите им не поиска отвод на съда. 

Кърджилов призова хората да се включат в протест в защита на Иванчева на 26-ти от 18 часа пред сградата на спецпрокуратурата на "Черковна" 90. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване