04/26/18 10:51
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Фирмата – производител на автомобилни тапицерии „АЛС България“ обяви 60 свободни позиции за завода си в Благоевград

Фирмата – производител на автомобилни тапицерии „АЛС България“ обяви 60 свободни позиции за завода си в Благоевград .Това стана днес на трудова борса във „Воения клуб“ в града.

Мениджърът „Човешки ресурси“ Райна Кръпчанска обясни,че фирмата предлага свободни позиции за оператор на шевни машини, оператор производство на волани, инспектор контрол и много други.

„ Кандидатите за работа не трябва да имат специално образование за операторските нива. Фирмата има център за обучение, всеки кандидат преминава през центъра и там се преценява на каква позиция да бъде назначен“,обясни Райна Кръпчанска.

Към момента има общо 60 свободни позиции във завода в Благоевград.

„Заплащането, което предлагаме включва основна заплата плюс бонусна схема, купони за храна и допълнително заплащане за работа по време на празниците“ обясни още Кръпчанска.

Преди две години производителят на автомобилни тапицерии „АЛС България“ откри своя трети завод в страната в Благоевград . Преди години компанията започна производство за седалки на BMW в софийското село Мусачево, после откри фабрики в Ихтиман и Благоевград.

Плановете на компанията като цяло са да разширява бизнеса си в България. В момента около 90% от бизнеса на компанията е производство на тапицерии за автомобилни седалки. В стратегическите планове обаче е увеличаване дела на другите продукти – волани, подглавници, подлакътници и различни продукти от интериора

Материалът /Видео/ Фирмата – производител на автомобилни тапицерии „АЛС България“ обяви 60 свободни позиции за завода си в Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване