05/02/18 04:12
(http://regiona.bg/)

Хороскопът за днес: Телци имате нужда от партньор, Лъвове бъдете практични, Скорпиони съчуствайте, бъдете хора

Хороскоп за 02 май 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ден, който ви носи енергия за трансформация, интензифицира чувствата и желанията. Избягвайте да манипулирате емоциите на другите, за да постигнете някаква несъществена изгода. Правете нещата така, че да спечелят всички страни, търсете общия път.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще имате нужда от партньор – някой, с когото да правите нещата заедно, да споделяте, да обсъждате. Важно е преди да започнете да направите анализ на ситуацията, да имате ясна представа за правата и задълженията. Избягвайте да обещавате неща, които не са по силите ви. Правете нещата според предварителните уговорки, без да се измъквате и увъртате.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Работа и полезност са ключовите думи днес. След толкова почивни дни, след деня на труда, днес ще имате енергия поне за трима. Ще се наложи сами да запретнете ръкави и да отхвърлите някои задачи. Важно е да имате ред в работата и да го следвате. Не се разсейвате с дреболии.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Темата за изявата днес ще е особено важна за вас. Позволявате ли си да показвате какво наистина можете, давате ли израз на творческите си пориви? Важно е да анализирате себе си и да коригирате нещата, които ви пречат или спъват щастието ви. Днес може да откриете нещо очевидно и толкова просто, което през цялото време ви е било пред очите. Просто погледнете се с непредубеден поглед.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще трябва да сте практични и отговорни. Естествено, че ще ви дразнят всякакви неуредици и ще провокират силни чувства. Вместо това просто намерете източника на спокойстивие вътре във вас и продължете с нови сили и с ново вдъхновение. Важното е да не бездействайте, правете нещата, не се страхувайте от грешки.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Реалистично и практично ще подхождате към всички неща, но не се занимавайте прекалено с дреболии, не се вторачвайте в детайлите. Правете каквото трябва, тък да става каквото ще. И не позволявайте на хората около вас да ви въвличат в празни разговори и злословия. И мислете, накарайте чувствата си да станат разумни.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Правете нещата бавно и спокойно, рядко нещо е на живот и смърт, така че оставете нетърпеливците, а вие следвайте собственото си темпо. Бъдете активни и практични. Може да спечелите много, важното е да слушате и да наблюдавате внимателно. Оставете другите да се перчат и да се показват, вие дръжте основната цел в ума, в съзнанието.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Конкуренцията днес ще е движеща сила за вас. Действително понякога едно състезание може да е много стимулиращо, само не позволявайте на тревожността и злобата да изместят конкурентния дух. Бъдете преди всичко хора, съчувствайте, но не вършете работата на другите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Не се чудете какво да направите, просто го направете. Опитайте се да овладеете разсеяността и хаотичните мисли. Време е да дадете форма на нещата, време е за постижения. Вслушвайте се внимателно в усещанията си, те действително ви показват правилния път. Просто се доверете на себе си.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Навън е толкова прекрасно и е толкова хубаво да си свободен, за да имаш възможността да си ходиш където си искаш и да правиш каквото си искаш. Принципно не е невъзможно да го осъществите, макар и за един-единствен ден. Бъдете изобретателни, делегирайте права, направете нещата различно, позволете си да вдишате свободата, допуснете я в живота си.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Отделете 10 минути, за да планирате времето си и няма да съжалявате. Един план е като архитектурния проект на сграда, после само трябва да викнете майсторите и да действате. Важно е да знаете какво правите, това е половината от задачата. И разбира се – да не се разсейвате с неща извън конкретния план. Ако сте добри планьори, после ще ви остане и време за забавления.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Денят сам по себе си не е нито добър, нито лош, зависи единствено вие какъв ще го направите. Той носи енергията на организацията, подреждането, изчистването и анализа. Избягвайте критикарството и заядливостта. Заложете на личната си енергия, извикайте оптимизма си и правете нещата така, както само вие умеете.

Материалът Хороскопът за днес: Телци имате нужда от партньор, Лъвове бъдете практични, Скорпиони съчуствайте, бъдете хора е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване