03/27/18 04:27
(http://regiona.bg/)

Зодиакална прогноза: Телци имайте милост към околните, Лъвове емоционално нестабилни сте, Козирози не бягайте от отговорност

Хороскоп за 27 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес е добре да не прекалявате в нищо, но най-вече в яденето. Прекалената ви припряност може да стане причина за трудови злополуки, гледайте какво правите, вместо да приказвате.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Сутринта може да сте малко разсеяни, но до обяд вече ще сте включили турбо двигателите и никой не би могъл да спре устрема ви. Имайте малко милост към околните все пак, те нямат вашата енергия.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Трябва да сте наясно какво точно искате, за да успеете да го постигнете. Стари приятели също биха могли да ви помогнат със съвет или услуга, само се определете. Не се поддавайте на изкушението да похапнете и да пийнете повечко.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес ще се чувствате като навита пружина и трудно ще успявате да овладеете цялата гама чувства и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажавате проблемите и дръзко да демонстрирате своите намерения, но поне сте убедени, че сега е моментът да направите нещо за себе си.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще имате хъс да се справите с всички пречки по пътя си. Внимавайте, защото сте емоционално нестабилни. Съхранете увереността в себе си и не позволявайте на дребни неща да ви извадят от равновесие.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Вероятно ще сте твърде заети през деня и то предимно в служебно. Сили да се справите с всичко ще имате, така че нищо не може да ви спре. Ако успеете да приключите по-рано със задачите си, може да прекарате една щура вечер.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

С леко напрежение стартирате тази седмица. Конкуренцията ви стимулира да покажете най-доброто от себе си, но от друга страна непознаването на противника е доста опасно. Намерете време да опознаете конкурента.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Може да си пропилеете деня в забавни разговори, ако не се организирате по-добре. Трябва да успеете да се справите. Имате шанс да научите нещо ново. Добър момент за промяна на вредни навици и остарели възгледи.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще изпитвате известно неудовлетворение от живота. Имате нужда от сериозна промяна в ежедневния стереотип. Днес наистина можете да поставите началото на промяната, скъсайте с ненужните неща.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Бъдете по-внимателни в изказванията си. Гледайте да не развалите имиджа, който сте си създали с необмислени думи или действия. Не се опитвайте да избягате от отговорност или да я прехвърлите на някой друг.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Дано не сте прекалили с яденето вчера, защото днес може да ви мъчат стомашни проблеми. Бъдете внимателни, когато боравите с инструменти. Не се включвайте в шумни компании, отделете повече време за себе си.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Не се стремете на всяка цена да сте първи и да сте прави, дори да останете на втори план, това няма да промени мнението на околните за вашите качества. Днес трябва да сте вдъхновител и организатор, да заразявате останалите с личния си пример.

Материалът Зодиакална прогноза: Телци имайте милост към околните, Лъвове емоционално нестабилни сте, Козирози не бягайте от отговорност е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване