05/22/18 11:39
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Гражданин, свидетел на показната акция в КАТ Благоевград: С пари всичко се купува!

Спецакцията в КАТ – Благоевград  тече с пълна сила. Затворен е само вторият етаж, където са спецченгетата от София. На първия етаж, където се извършват регистрациите работата тече нормално,  дори няма опашки по гишетата…

Димитър Георгиев от село Рупите стана свидетел на показната акция в КАТ- Благоевград.Ето какво сподели той:

„ В България всичко се прави с пари, имаш ли ги, всичко се  оправя. За тук не мога да кажа нищо. Аз не съм от Благоевград от село Рупите съм. Но баща ми пострада при инцидент. Човекът, който го удари се познаваше с полицая и така завъртяха нещата, че баща ми го съдиха нищо, че беше невинен, даже застрахователите изискаха да им плати щетата по другия автомобил. Стигнахме до съд, но полицаите не си свършиха добре работата. Радвам се, когато ги виждам по пътя, но да си вършат добре работата“

Според Димитър Георгиев , трябва да има такива акции, защото в България законите не важат за всички, имаш ли пари да бутнеш на полицаите, всичко се оправя.

?

Материалът /Видео/ Гражданин, свидетел на показната акция в КАТ Благоевград: С пари всичко се купува! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване