05/23/18 18:49
(http://struma.com/)

Хвърлена ръкавица! Адв. Ил. Стоянов отвори война с ОБС шефа Р. Тасков: Крайно време е Благоевград да прогони вечните съветници! Да паднат маските на политическите артисти, за които престоя в Общински съвет е платено занятие далеч от политиката

Сигурно е много удобно да се стои на скрито зад гърба на кмета Ат. Камбитов, г-н Тасков?! Разбирам ви, защото такъв политически и морален акт, като напускане на общински съвет за вас е очевидно необясним и немислим. Подавам оставка за това, че ОБС е лишил хората от право на глас, а вие ми вадите цифрички за посещения на комисии. Жалко е!

Остър отговор от напусналия съветник Илко Стоянов, провокира с изказването си на пресконференция днес, председателят на ОБС Благоевград, Радослав Тасков. Часове, след като Тасков заяви, че напусналият съветник Стоянов няма да липсва на ОБС, че е бил нередовен на заседанията на комисиите, в които е участвал, и че законът, позволил му да е едновременно съветник и заместник кмет на Петрич, е алогичен, Илко Стоянов се възползва от правото си на отговор на страниците ни.

Отговорът на...

Продължава

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване