05/30/18 00:11
(http://budnavarna.bg/)

Задържаха няколко младежи с наркотици

снимка: Будна Варна

На открит паркинг на голям търговски обект на ул. „А. Сахаров“ е извършена полицейска проверка на автомобил и три лица в него – на 30 г., от Белослав, на 27 г., от Провадия и на 28 г. от Провадия, при което единият мъж от Провадия доброволно предава полиетиленово пликче с кристално вещество.

Това съобщиха за BudnaVarna.bg от пресцентъра на ОД на МВР – Варна.

Лицата са задържани за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – амфетамино производно с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане лицата са освободени.

В жк „Младост“ във Варна до бл. 150 е извършена полицейска проверка на автомобил с водач на 27 г., който доброволно предава пликче с кристално вещество.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – амфетамино производно с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.

До бл. 407 в жк „Вл. Варненчик“ е извършена полицейска проверка на мъж на 22 г., който предава доброволно 7 специфични топчета, съдържащи суха тревиста маса и 13 пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществата са наркотици – марихуана с общо тегло 2,1 гр. и амфетамино производно с тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.

На ул. „Кракра“ “ е извършена полицейска проверка на мъж на 30 г., който предава доброволно саморъчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – марихуана с общо тегло под 1 гр., образувана е преписка, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.

На ул. „Проф. К. Попов“ е извършена полицейска проверка на мъж на 45 г., осъждан, от Варна, който доброволно предава 2 пликчета с кафяво прахообразно вещество.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – хероин с общо тегло под 1 гр., образувано е бързо полицейско производство, материалите по случая са докладвани на прокурор пи РП- Варна, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.

Материалът Задържаха няколко младежи с наркотици е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване