06/04/18 12:44
(http://pik.bg)

ВРЕМЕ Е! "На Кафе" да стане "Деси Банова АГ"

ВРЕМЕ Е! "На Кафе" да стане "Деси Банова АГ"

Отдавна предаването на плевенчанката Гала мина Рубикона на професионалната мярка и от два часа време за скучаещи домакини и майки кърмачки премина в сферата на угодническото приклякване. С леко навеждане за пълно разкритие. Откакто влюбените гълъбчета Росен Плевнелиев и Деси Банова "разкриха" чувствата си "първо-единствено-доверително-и-само" при Гала, тв водещата се превърна в будоарната дружка на своята вече бивша колежка в Нова телевизия. А пък откакто и Десито сподели, че очаква рожба от експрезидента, нещата съвсем порозовяха.

Ето защо предлагам "На Кафе" да се прекръсти на "Деси Банова АГ". С трепет следя втория триместър на Плевнелиевата изгора. Вълнението около предстоящото раждане трябва да бъде повсеместно, напоително и заразително. Щото едно е да си плащаш на гинеколог да ти гледа анатомията, друго е да шариш на Гала и компания да я свежда в достояние на целия клет народ.

То не са трепети, то не са вълнения. Сякаш блонди Банова е единствената бременна жена по нашите географски ширини, сякаш й е за сефте и сякаш носи не поредния наследник на Роско Плевнелиев, а националното богатство и бъдещ непреходен гений. Дай Боже всичко да си мине по реда - и двамата да бъдат щастливи и горди родители. Ама байгън ми иде това пресладено "На кафе". 

Защото прехвърли ли аршина мярката, замирисва не на кафе, а на жълто току-що изцвъкано нещо.. Каквото ще има в памперсите на бъдещото отроче на Банова. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване