06/04/18 21:16
(http://budnavarna.bg/)

Три момчета от Игнатиево обраха магазин във Варна

снимка: Будна Варна

Два сигнала за кражби от магазини за парфюмерия и козметика, намиращи се на територията на голям търговски център на ул. «Акад. Андрей Сахаров» във Варна са постъпили в събота.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg.

След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършители на деянието са три непълнолетни момчета от гр. Игнатиево, неизвестни на МВР.

По случаите има образувани преписки, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. На децата са наложени възпитателни мерки по ЗБППМН.

Получен е и сигнал за това, че неизвестно лице прави опит да проникне в частен имот, намиращ се на ул. «Поп Димитър» във Варна.

На място е установен и задържан за срок до 24 часа 18-годишно момче от Аксаково. По случая е образувано бързо полицейско производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Момчето е задържан за срок до 24 часа.

Постъпил сигнал за кражба от магазин за хранителни стоки, намиращ се на бул. «Христо Смирненски» във Варна.

Неизвестно лице е извършило кражбата на стоки от стелажите на търговския обект. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е мъж на 22 г. от Варна, известен на МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Материалът Три момчета от Игнатиево обраха магазин във Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване