06/05/18 22:01
(http://budnavarna.bg/)

Хороскоп – 6 юни 2018

Пред вас е един много емоционален ден, стига да успеете да запазите чистота в мисли и в действия.

Любовта ще намира различни начини и поводи да ви създава добро настроение и преживявания, които да стоплят сърцето ви. Ако нямате романтичен партньор, днес може да ви изненада едно ново запознанство.

Денят вещае късмет в различни области от живота ви, вероятно в тези от тях, в които имате въпиюща нужда.

 

Новините днес ще ви смутят или зарадват, а едно предложение ще изиска бърз и решителен отговор.

Овен

Волята ви да се справите с възникващите затруднения ще направи и невъзможното възможно в името на успеха. Овладейте емоциите, за да избегнете здравословни проблеми. Пред вас се разкриват нови перспективи. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското ви обкръжение и от групите, в които участвате.

Телец

Дистанцирайте се внимателно без да поемате каквито и да било ангажименти. Ситуациите предизвикващи затруднения засягат взаимоотношенията ви с администрации и тези в обществените среди или с външни сътрудници. Утре се отдайте или на почивка, или на дейности, които ви привличат и обогатяват възгледите ви; може и да стартирате обучение. Утре сами ще си създавате трудности, защото смятате, че трябва сами да си свършите всичко, без чужда помощ. Не проваляйте работата си.

Близнаци

Предстоящо пътуване ще Ви ангажира с подготовка, но не пренебрегвайте и текущите си задължения. За някои от вас момента е подходящ за планиране на дългосрочни програми, чийто резултат ще зависи в голяма степен от Вас самите. Този е сигурният път към успеха ви. Ще ви е лесно да се концентрирате и да свършите някаква отговорна задача. Отделете време за хобитата си.

Рак

Не бъркайте работните с личните отношения. Постарайте се да не общувате с непознати, а още по-малко да им споделяте лични подробности за себе си. Посветете свободното време на любимия човек. Колкото повече направите, толкова ще сте по-доволни от себе си. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции.

Лъв

Шеговито започвате новата седмица. Ще бъдете в добро настроение и ще успеете да се отпуснете и повеселите. Преценете дали не е по-добре да сте в неутрална позиция. Ситуацията изглежда затворена, но това не бива да ви отчайва. Въоръжете се с търпение, за да избегнете грешките на вашето работно място.

Дева

Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. За самите вас ще е по-добре да откриете нещо, с което просто да се забавлявате, вместо да проявявате компетентност. В това разбира се няма нищо лошо, но не е нужно да се правите на палячовци, за да ви обърнат внимание и без друго сте достатъчно колоритни. Утре много от нещата, които са били лични, ще станат обществени.Ако не искате да обнародвате една или друга подробност, по-добре я закътайте по-надалеч. Действайте смело, очевидно имате нужда от силни емоции.

Везни

Много е вероятно събеседниците ви да се разделят на две групи и едните да ви обвиняват в консерватизъм, а другите, напротив, в радикализъм.Поредното доказателство, че всичко е относително, всеки си има мнение и единственият ви вариант е аргументирано да отстоявате своето. Може би денят няма да премине според плановете ви, но със сигурност ще ви донесе и приятни моменти. В интимния живот емоциите са смесени. Не допускайте конфликт в семейството да ви съсипе утрешния ден и настроението. Организирайте си кратка почивка на чист въздух, ако усетите, че силите ви напускат.

Скорпион

За Скорпионите утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, защото ще влошите отношенията си с колегите. Утрешният ден ще е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, за да жънете успехи. Авторитетът ви в последно време е доста нараснал.

Стрелец

Стремете се и да ги задържите по-дълго в обкръжението си, като им покажете уважението си, това ще ви гарантира трайни контакти. Имате желание да подредите всички задачи и да разпределите част от тях на близките си. Хубаво е да се подготвите психически за промени, засягащи основата върху която стоите. Огледайте се, ослушайте се и тогава си правете изводи. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас.

Козирог

Придобивките са характерни за Козирозите в Сряда, както и добрите възможности за реализация на целите. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Много отговорности имате и доста неща за вършене, но пък резултатът наистина ще си струва. Не се колебайте да го използвате. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си.

Водолей

Какво точно не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око. Подобряващите се отношения с човек, желаете за свой приятел ще ви окрилят за нови предизвикателства. Няма да е във ваша полза, ако, водени от емоции в поведението си, изпадате в крайности. Застрашени сте от опасността да пропилеете целият ден в умуване как да постъпите, без да стигнете до крайно решение. Утрешния ден разкрива добри възможности за успехи в деловия сектор, но нека се знае, че това определение игнорира онези, които няма да действат активно.

Риби

Опитите на някои Риби да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. За момента по-значителното събитие е, че новият цикъл, започнал преди дни, вече се разгръща съществено и определено акцентира върху вашите нови делови възможности. Съобразявайте се с околните доколкото ви е възможно. Очакват ви неприятни новини, които ще ви развалят настроението и ще занижат самочувствието ви.

Материалът Хороскоп – 6 юни 2018 е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 06/05/18 22:01 http://budnavarna.bg/34948-horoskop-6-yuni-2018/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване