06/14/18 03:50
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Телци днес сте за завиждане, Лъвове имате нужда от релакс, Стрелци бъдете пестеливи!

Хороскоп за 14 юни 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Денят е особено подходящ за трупане на информация, може би трябва да събирате лекции и учебници за изпити. Не се притеснявайте ще се намери кой да ви помогне и дори не е изключено да завъртите един флирт, между другото.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес бихте могли успешно да експлоатирате късмета си. Нищо чудно да ви направят неочаквано изгодно предложение или да ви изпратят командировка на много интересно място. Просто сте за завиждане.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

По-лежерен ден с акцент върху говоренето, а не върху правенето на нещата. Какво пък, има нужда и от добри теоретици.Все пак не прекалявайте със съсветите.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Имате нужда от специално внимание и грижа, но готови ли сте вие самите да се отнасяте къмвсяко нещо специално и с грижа. Дайте сисметка, че трябва да с двустранни процесите.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Сякаш встрани от нещата. Имате нужда от повече релакс и навлизане навътре в себе си. Намерете начин да подхраните душата си.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Може да се каже, че сте имали и по-успешни дни. Не изпадайте в мрачни настроения заради някои дребни несполуки. Днес не е подходящ момент да уреждате парични въпроси, възможни са измами.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Денят е най-вече за уреждане на лични проблеми. За някои от вас ще е изключително успешен в любовта, стига да проявите нужното внимание към любимия човек.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Трябва да проявите повече сериозност в контактите си с околните. Денят е изключително ползотворен за всички, които се занимават с изкуство. За да реализирате намеренията си ще трябва да потърсите помощ от приятели.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Денят е успешен, но едва ли ви очакват чак звездни мигове. Проявете по-голямо чувство за отговорнос. С парите, естествено, трябва да сте по-внимателни и да проявите пестеливост.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Знаете, че другите са ваше огледало, но по някаква причина все неискате да…

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Все още сте силно зависими от постъпките и мненията на други хора. Колкото и да ви е неприятно ще трябва да направите някои компромиси.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Приятен идори любовен ден. Просто сеотпуснете и не се опитвайте да държите всичко подконтрол, дайте път ина емоциите.

Материалът Астропрогноза: Телци днес сте за завиждане, Лъвове имате нужда от релакс, Стрелци бъдете пестеливи! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване