УНИКАЛНО ШОУ! МакГрегър полудя на кантара, крещя дивашки в лицето на Мейуедър: Л*йно, трепериш (ВИДЕО)

http://sporta.bg/unikalno-shou-makgregr-poludya-na-kantara-kreshchya-divashki-v-liceto-na-meyuedr-l-yno-treperish-video

Боксьорът Флойд Мейуедър и боецът от смесените бойни изкуства Конър Макгрегър минаха през задължителното претегляне, ден преди мегасблъсъка си в Лас Вегас.

Оказа се, че ирландецът е по-тежък. Кантарът отчете 69,360 кг при Макгрегър и 67,800 при Мейуедър. Както е известно, утре рано сутринта от 6:00 часа двамата ще излязат на ринга в 12-рундов двубой в категория супеполусредна.

Веднага след претеглянето двамата се изправиха един срещу друг в традиционния финален опит за сплашване, в което Макгрегър отново показа голямо самочувствие и каза нещо в лицето на Мейуедър и след това го гледа заплашително.

„Вижте как трепери. Изглежда като кучешко л**но. При това доста воднисто. Няма как да удържи моето темпо. Вярвайте ми. Това е най-лошата форма, в която съм го виждал. Ще го отнеса. Има една стара ирландска поговорка. Никога не можете да победите ирландец. Ще превземем всичко, което искаме. В момента Лас Вегас е Ирландия“, заяви Макгрегър, цитиран от Блиц.

„Просто искам да благодаря на феновете. Изобщо не се притеснявам от изхода на мача и от това, което се случи на кантара. Това ще бъде последният мач на Конър Макгрегър“, отговори Мейуедър.

Божинов наистина обича Сърбия, поздрави Партизан и Звезда

https://gong.bg/football-sviat/legioneri/yellow/bozhinov-naistina-obicha-syrbiia-pozdravi-partizan-i-zvezda-446665

Българският нападател Валери Божинов демонстрира топлите се чувства към съседна Сърбия, където игра за местния Партизан преди време. Божинов поздрави не само бившия си тим Партизан за влизането в групите на Лига Европа, но и големия съперник Цървена звезда. Валери Божинов призна: Лозана е моят после...

Маркиньос: Мбапе може да ни даде много

http://www.novsport.com/news2480591_1004.html

Защитникът на Пари Сен Жермен заяви след победата на Сент Етиен с 3:0, че в Париж чакат нападателя Килиан Мбапе

Горещо! Мария Шарапова се разголи преди US Open + СНИМКИ

http://www.gol.bg/interesno/2017-08-26/goreshto-mariya-sharapova-se-razgoli-predi-us-open-snimki

Бившата приятелка на Григор Димитров показа апетитните си форми в специална фотосесия

Клоп: Наистина уважавам Венгер

http://www.novsport.com/news2480621_1004.html

Германският специалист отбеляза, че през последните години лондончани винаги са играли в Шампионската лига и са били в борбата за трофеи

Багата: Флойд ще победи, Конър има шанс при случаен удар

http://sporta.bg/bagata-floyd-shche-pobedi-konr-ima-shans-pri-sluchaen-udar

Звездата ни в смесените бойни изкуства Благой Иванов - Багата отписа шансовете на колегата си Конър Макгрегър в мача на века срещу Флойд Мейуедър тази нощ в Лас Вегас.

Според Багата, който е в епицентъра на събитията, тъй като живее и се готви в Лас Вегас, Конър няма необходимия опит да се противопостави на Мейуедър, но въприки това очаква любопитен сблъсък.

"Макгрегър ще разчита да го нокаутира с късметлийски удар. Ще бъде шоу. Флойд си е починал за двете години извън ринга. Конър не е играл никога 12-рундов боксов мач. Ще му бъде трудно. Не вярвам да се изкуши да използва крак.

Ще остане без 90 процента от хонорара си. Не вярвам да е толкова глупав. Съветът ми към него е да стои повече на дистанция. Има ръстово предимство.

Размахът на ръцете също е добър. Това може да му помогне, без да е решаващо", коментира големия мач Багата пред "България Днес".

Вердер - Байерн Мюнхен

http://www.gol.bg/machove-na-zhivo/2017-08-26/verder-bayern-myunhen

Гледайте мача на живо с картина в посочения долу линк

Барселона готви финална оферта за Филипе Коутиньо

https://gong.bg/football-sviat/ispania/multimedia/video/barselona-gotvi-finalna-oferta-za-filipe-koutinio-446664

Испанският Барселона подготвя една последна оферта за Филипе Коутиньо от Ливърпул в опит да привлече бразилеца това лято, пише испанското издание Sport. Коутиньо е желан от Барса за ново попълнение след раздялата с Неймар, който напусна в посока ПСЖ. Каталунците вече си осигуриха подписа на талантливи...

Кайро: Не сме преговаряли с Монако за Белоти

http://www.novsport.com/news2480571_1004.html

Президентът на Торино Урбано Кайро заяви, че няма да води преговори с Монако за трансфера на нападателя Андреа Белоти

Реал Мадрид: Добре дошъл, Меси!

http://www.sportal.bg/news.php?news=681051

news picture
Реал Мадрид направи изненадващо изявление в полунощ, че Лионел Меси е най-новото попълнение в отбора. Минути по-късно обаче хакерската групировка ...

Левски се видя в чудо от своя издънка

http://sporta.bg/levski-se-vidya-v-chudo-ot-svoya-izdnka

Левски прави и невъзможното да се раздели с шведския защитник Симон Сандберг, пише "Тема Спорт".

Бранителят дойде миналото лято на "Герена", но е изиграл едва 5 мача в шампионата. За него клубът брои близо 200 хиляди евро на Хекен, като се очакваше Сандберг да е с важна роля в центъра на отбраната. Уви, не се получи се точно обратното, а за капак футболистът постоянно е преследван от контузии.

Той обаче не иска да разтрогва договора си, който значително вкарва клуба в разход. Затова от Левски искат да го дадат под наем, но на този етап няма отбор, който да иска шведа в редиците си.

Лас Вегас в трепетно очакване на мегашоуто

https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/multimedia/gallery/las-vegas-v-trepetno-ochakvane-na-megashouto-446663

Лас Вегас е в трепетно очакване на сочения за мегасблъсък на годината дуел между титаните в средната категория в бокса и смесените бойни изкуства – Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър. Двамата ще премерят сили в ранните часове на неделя, в мач, който ще генерира нечувана до момента печалба – 1 милиа...

Мустафи се договори с Интер

http://www.novsport.com/news2480561_1004.html

Интер настоява да вземе под наем Мустафи до края на сезона с опция за откупуването му, но от Арсенал настояват за продажба

Куман не затваря вратата за Диего Коста

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/kuman-ne-zatvaria-vratata-za-diego-kosta-446662

За възможен трансфер в Евертън намекна мениджърът на тима Роналд Куман. Специалистът обаче отказа да бъде категоричен дали нежеланият от Челси Диего Коста ще пристигне в тима под наем в следващите няколко дни. Самият Коста изрази желанието си да се върне в Атлетико Мадрид, но засега подобен трансфер...

Псувни и грозни сцени след драма на "Лаута"

http://sporta.bg/psuvni-i-grozni-sceni-sled-drama-na-lauta

Нелепата загуба на Дунав в добавеното време на мача с Локо (Пловдив) явно дойде в повече на част от играчите на "драконите", следствие на което се стигна до грозни сцени, пише plovdivderby.com.

На прибиране към съблекалните нападателят Мирослав Будинов показа сред пръст на привържениците на отбора, което отприщи напрежение. Острието бе доста остър и в изказа, псувайки цветущо въпросните фенове. Други играчи на Дунав също влязоха в пререкания с привържениците.

Локомотив спечели с 2:1 двубоя от 7-ия кръг на Първа лига с гол на Симеон Райков в продължението на мача.

Смърфошете победиха драматичн1. През целия мач те привидно диктуваха случващо се на терена и след като рано поведоха не се възползваха от ситуациите си да увеличат преднината си и да си гарантират трите точки рано -рано.

Резултатът бе открит от домакините още в деветата минута. Тогава Дино Мартинович се пребори за една топка на границата на наказателното поле и подаде към Димо Бакалов, който с бомбен удар не остави шансове на Станислав Антонов. Малко по-късно „смърфовете“ можеха да удвоят, но удар на Мартинович срещна гредата. В средата на първото полувреме гол на гостите бе отменен заради засада.

В средата на втората част Дунав изравни. Христофор Хубчев центрира отлично в наказателното поле, където Мирослав Буднинов пропусна топката и я остави за Юлиан Ненов, който си я спря и я прати в мрежата на Мори Диао.
В последната минута на продължението Симеон Райков донесе победата на 

Анчелоти няма да задържа Санчес насила

http://www.novsport.com/news2480551_1004.html

Ако остане, ще се радвам. Ако реши, че е необходимо да напусне, това е неговото право. Няма проблем", заяви наставникът

Флойд vs Конър: Битката за бъдещето на бокса

http://www.sportal.bg/news.php?news=681047

news picture
Мач за пари, шоу или цирк. Мнозина определят  по този начин предстоящия сблъсък между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър. В ранните часове на неделната ...

Торино с нова оферта за Нианг

http://www.novsport.com/news2480541_1032.html

Торинският клуб желае да вземе крилото под наем

Взривоопасен бой за милиард долара!

https://gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/multimedia/video/vzrivoopasen-boj-za-miliard-dolara-446659

Един мач за милиард долар, един взривоопасен сблъсък, който ще прикове вниманието на над един милиард фенове на планетата. Там, където животът никога не спира, в Лас Вегас, титаните в средната категория в бокса и смесените бойни изкуства – Флойд Майуедър и Конър МакГрегър – ще разтресат ринга, за ...

Бляскав сблъсък за начало в женската схема на US Open

https://gong.bg/tenis/goliam-shlem/bliaskav-sblysyk-za-nachalo-v-zhenskata-shema-na-us-open-446658

Световната номер 2 в женския тенис Симона Халеп изтегли изключително неприятен жребий за първия кръг на Откритото първенство на САЩ. На старта на надпреварата румънката ще трябва да премери сили с бившата номер 1 Мария Шарапова, която получи „уайлд кард“ за турнира. Рускинята, която триумфира в ...

Конър с 1.5 кг по-тежък от Флойд

http://www.sportal.bg/news.php?news=681049

news picture
Конър Макгрегър беше с 1.5 кг по-тежък от Флойд Мейуедър на кантара преди техния мач. 12-рундовата среща е насрочена в суперполусредна категория (69,850 кг). ...

Алавес - Барселона

http://www.gol.bg/machove-na-zhivo/2017-08-26/alaves-barselona

Среща от Примера Дивисион на Испания, стадион "Естадио Мендизороза", начало 19.15 часа

УЕФА ще наказва строго за нарушаване на финансовия феърплей

http://www.novsport.com/news2480501_1004.html

Президентът на УЕФА Александър Чеферин съобщи за готовността да бъдат предприети мерки срещу нарушаването на финансовия феърплей

Борнемут - Манчестър Сити

http://www.gol.bg/machove-na-zhivo/2017-08-26/bornemut-manchestar-siti

Среща от Висшата лига на Англия, стадион "Дийн Корт", начало 14.30 часа

Роберто Баутиста-Агут ще играе за титлата в Уинстън-Сейлъм

http://www.sportal.bg/news.php?news=681046

news picture
Испанецът Роберто Баутиста-Агут се класира за финала на турнира по тенис в Уинстън-Сейлъм. На полуфиналите той победи Ян-Ленард Щруф с 6:2 и 6:4.Агут се ...

Емре Джан се договори с Ювентус

http://www.novsport.com/news2480491_1004.html

Полузащитникът на Ливърпул се е договорил с ръководството на Ювентус да премине със свободен трансфер на "Алианц Стейдиъм" следващият сезон

Манчестър Юнайтед - Лестър

http://www.gol.bg/machove-na-zhivo/2017-08-26/manchestar-yunayted-lestar

Среща от Висшата лига на Англия, стадион "Олд Трафорд", начало 19.30 часа

В Португалия гледат с респект към Лудогорец

https://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/multimedia/video/v-portugaliia-gledat-s-respekt-kym-ludogorec-446654

Жребият за груповата фаза Лига Европа предизвика немалко вълнения и в Португалия. Както е известно, местният Спортинг Брага попадна в една група с българския шампион Лудогорец, Хофенхайм и Истанбул Бешакшехир. Херо: Тежък жребий, но човек трябва да е максималист Спортните издания в страната на европ...

Добри новини за Пирин, основен футболист се завръща в игра

http://www.novsport.com/news2480451_1003.html

Аймен Суда изтърпя наказанието си от 7 мача, ще е на линия за Лудогорец

Адреа Джани и Германия разплакаха Италия

http://www.sportal.bg/news.php?news=681045

news picture
Отборът на Германия стартира Евроволей с петгеймова драма. Бундестимът победи Италия с 3:2 (25:22, 21:25, 19:25, 25:19, 15:8) в среща от група В на ...

Ясен е първият съперник на Григор Димитров на US Open

http://www.sportal.bg/news.php?news=681044

news picture
Стана Ясен първият съперник на Григор Димитров на US Open. Най-добрият български тенисист, който е поставен под №7, ще започне участието си в последния за ...

Белгия удари шампиона Франция

http://www.sportal.bg/news.php?news=681043

news picture
Белгия успя да сътвори изненадата в група D, след като победи Франция с 3:2 (25:22, 23:25, 25:21, 23:25, 15:12) във втория двубой от потока, изигран в ...

Меси и Роналдо няма да идват в Локо Пловдив

http://www.gol.bg/a-grupa/2017-08-26/mesi-i-ronaldo-nyama-da-idvat-v-loko-plovdiv

Треньорът Войн Войнов се поклони пред играчите след победата над Дунав

Двама кандидати за национал на Арсенал

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/dvama-kandidati-za-nacional-na-arsenal-446651

Двама са кандидатите за подписа на английския национал на Арсенал Алекс-Окслейд Чембърлейн, твърдят на Острова. След като полузащитникът не пожела да поднови контракта си с „топчиите“, слуховете за бъдещето му станаха още по-осезаеми. Спрягат се два клуба от Висшата лига като вероятни дестинац...

Пау изведе Испания до успех, впечатли се от литовските фенове

https://gong.bg/basketball/eurobasket/pau-izvede-ispaniia-do-uspeh-vpechatli-se-ot-litovskite-fenove-446650

Лидерът на испанския национален тим по баскетбол Пау Гасол реализира победния кош за успеха със 79::78 точки над Литва в контрола преди старта на Европейското първенство за мъже. Гасол завърши с 24 точки и 7 борби, а Алекс Абринес се отчете с 15 точки. За Литва Йонас Валанчунас реализира 21 точки и овладя 11 б...

Сагата край няма: Клоп вече търси заместник на Коутиньо

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/sagata-kraj-niama-klop-veche-tyrsi-zamestnik-na-koutinio-446649

Трансферната сага с играча на Ливърпул Фелипе Коуриньо буквално няма край. След като медиите писаха, че „мърсисайдци“ са отхвърлили цели три оферти от страна на Барселона, съгласно най-новите публикации бразилецът все пак може да поеме към „Камп Ноу“. Барса за Коутиньо: Последни 150 милиона...

ПРОГНОЗА: Левски – Славия

http://www.gol.bg/prognozi/2017-08-26/prognoza-levski-slaviya

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

Херо прибира шестцифрена сума заради Судува!

http://www.novsport.com/news2480461_1003.html

Треньорът с първи бонус в Лудогорец, взима 100 хиляди долара

Ясен е първият съперник на Гришо на US Open

https://gong.bg/tenis/goliam-shlem/multimedia/video/iasen-e-pyrviiat-sypernik-na-grisho-na-us-open-446648

Вече е ясен първият съперник на най-добрия ни тенисист Григор Димитров на Откритото първенство на САЩ по тенис. Григор поставен под номер 7 на US Open Това е чехът Вацлав Шафранек, който идва от квалификациите на турнира. Той е на 23 години, висок е 185 см и в момента е №206 в световната ранглиста, пише tennis24.bg. Ш...

ПРОГНОЗА: Дженоа – Ювентус

http://www.gol.bg/prognozi/2017-08-26/prognoza-dzhenoa-yuventus

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

Парма се завърна победоносно в Серия "Б"

http://www.sportal.bg/news.php?news=681042

news picture
Отборът на Парма се завърна с победа в Серия "Б". На "Енио Тардини" бившият тим на Христо Стоичков и Валери Божинов записа успех с 1:0 над Кремонезе. Двата ...

България в търсене на пръви успех на Евроволей 2017

https://gong.bg/volleyball/eurovolley2017/bylgariia-v-tyrsene-na-pryvi-uspeh-na-evrovolej-2017-446647

Мъжкият ни национален тим по волейбол се изправя срещу Испания тази вечер във втория си мач от Европейския шампионат в Полша. Волейболистите ни излизат срещу испанците от 21.30 часа. Това е вторият двубой на българите след поражението от Русия на старта с 0:3 гейма. Испанците пък загубиха от Словения със...

Стеф Къри: С Неймар имаме много общи неща

http://www.sportal.bg/news.php?news=681041

news picture
Звездата на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри беше специален гост на Пари Сен Жермен и символично даде началния удар на мача срещу Сент Етиен снощи, спечелен от ...

Челси е близо до двама нови

http://www.novsport.com/news2480421_1004.html

Тимът не бе активен на летния пазар, но след колебливото начало на сезона се активизира

Плеяда от звезди на “Парк де Пренс“

https://gong.bg/football-sviat/francia/multimedia/video/pleiada-ot-zvezdi-na-park-de-prens-446643

Изключителна плеяда от звезди присъства на трибуните на „Парк де Пренс“ при победата на Пари Сен Жермен с 3:0 при домакинството на Сент Етиен от четвъртия кръг на френската Лига 1. Бившият президент на Франция Франсоа Оланд бе заел място до шефа на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи. До тях бе един о...

Конър и Флойд минаха кантара (ВИДЕО)

http://www.novsport.com/news2480401_1018.html

Мегасблъсъкът между двамата е утре сутрин в Лас Вегас

ЦСКА ще бори непобедения Берое

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/cska-shte-bori-nepobedeniia-beroe-446645

Отборът на Берое приема ЦСКА в един от най-възловите мачове от седмия кръг на Първа професионална лига. Срещата е от 18:45 часа и можете да следите развитието ѝ минута по минута в GONG.BG. Мача можете да гледате прияко по GONG PLAY и телевизия DIEMA SPORT, както и да слушате по Дарик радио. Тимът на Берое е с 10 точки към...

Как се гледа мач в родния елит?

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/yellow/kak-se-gleda-mach-v-rodniia-elit-446644

Двубоите от българската Първа професионална лига често са истинска атракция и заради зрителите по трибуните и край терена. Такъв бе случаят и във Велико Търново на мача Етър - Ботев от 7-ия кръг на шампионата. Мачът завърши при резултат 1:1, като Етър натрупа 9 точки, а Ботев е с 5. Ботев не успя да удържи б...

Флоренци в групата на Рома за пръв път от 10 месеца

http://www.sportal.bg/news.php?news=681040

news picture
Любимецът на феновете на Рома Алесандро Флоренци попадна в състава за днешното дерби с Интер. Италианският национал дълго време лекуваше контузия, но вече е ...

Коутиньо отказа да играе за Ливърпул

http://www.novsport.com/news2480361_1004.html

Бразилецът не иска да бъде картотекиран за Шампионската лига

Наинголан: Писна ми! Отказвам се от националния отбор

http://www.sportal.bg/news.php?news=681039

news picture
Халфът на Рома Раджа Наинголан потвърди, че се отказва от националния отбор на Белгия. Той отново не беше повикан от селекционера Роберто Мартинес за ...

Левски е фаворит, но и Славия има козове

http://www.sportal.bg/news.php?news=681038

news picture
В двата си мача под ръководството на Делио Роси Левски постигна две победи и не допусна гол. Подемът в редиците на “сините” е факт и те ще направят ...

Мачовете по телевизията днес

http://www.novsport.com/news2480321_1024.html

Мачовете по телевизията днес, 26-ти август, събота, 2017 г.

Непобеденият Берое ще спира серията на ЦСКА-София

http://www.sportal.bg/news.php?news=681037

news picture
Два отбора в добра форма се изправят един срещу друг в 7-ия кръг на Първа професионална лига. Берое приема ЦСКА-София с амбицията да прекъсне серията от 4 ...

Кавдански и Клермон с победа като гост

http://www.sportal.bg/news.php?news=681036

news picture
Петият кръг във френската Лига 2 донесе поводи за радост на българския защитник Мартин Кавдански. Той беше титуляр за Клермон Фуут, а отборът му спечели с 2:0 ...

Илия Груев загуби от новия лидер във Втора Бундеслига

http://www.sportal.bg/news.php?news=681035

news picture
Новакът Дуисбург отстъпи с 1:2 у дома на Дармщат 98 в мач от 4-ия кръг във Втора Бундеслига. Воденият от Илия Груев тим поведе с попадение на Моритц Щопелкамп, ...

Ван дер Вийл подписа с Каляри

http://www.sportal.bg/news.php?news=681034

news picture
Холандският защитник Грегори ван дер Вийл официално премина в Каляри. Той подписа договор за 3 години с клуба от Сардиния. Бившият футболист на Аякс, Пари Сен ...

Хьоведес каза "да" на Юве, Шалке се дърпа

http://www.sportal.bg/news.php?news=681033

news picture
Защитникът на Шалке 04 Бенедикт Хьоведес вече е договорил личните си условия с Ювентус, но между двата клуба няма споразумение и трансферът остава под въпрос. ...

Коутиньо е непреклонен, не иска да играе за Ливърпул

http://www.sportal.bg/news.php?news=681032

news picture
Халфът на Ливърпул Филипе Коутиньо е информирал ръководството на клуба, че не иска да бъде картотекиран за груповата фаза на Шампионската лига. Настояването на ...

Юлиян Ненов: Играем добре, но не ни върви

http://www.sportal.bg/news.php?news=681030

news picture
Дунав загуби с 1:2 от Локомотив (Пловдив), но играч на мача стана футболистът на “драконите” Юлиян Ненов, който отбеляза единствения гол за своя ...

Явор Пешлеевски - финалист на Световното първенство по модерен петобой

http://www.sportal.bg/news.php?news=681031

news picture
Най-доbрият ни състезател при младежите Явор Пешлеевски постигна феноменален успех на провелата се на 24 август квалификация на Световното първенство за ...

Реал Мадрид ще играе за първи път в своята история на “Уембли“

https://gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/multimedia/video/real-madrid-shte-igrae-za-pyrvi-pyt-v-svoiata-istoriia-na-uembli-446642

Реал Мадрид ще играе за първи път в своята история на „Уембли“. Това стана ясно след изтегления жребий за груповата фаза на Шампионската лига. До този момент в историята „белия балет“ не е имал мач на легендарния английски стадион. Жребият за Шампионска лига отреди Реал Мадрид да бъде в ед...

Бетис обърна Селта (видео)

http://www.sportal.bg/news.php?news=681029

news picture
Селта поведе при гостуването си на Бетис, но допусна обрат и загуби с 1:2. Поражението е второ за тима от Галисия, който в първия кръг от сезона отстъпи на ...

Диего Коста иска да бъде наясно с бъдещето си до 31 август

https://gong.bg/football-sviat/transferi/multimedia/video/diego-kosta-iska-da-byde-naiasno-s-bydeshteto-si-do-31-avgust-446638

Нападателят на Челси Диего Коста продължава войната с ръководството на английския клуб. За пореден път той изрази мнението си, че до 31 август трябва вече да бъде наясно със своето бъдеще. Испанският национал има договор с Челси до 30 юни 2019 година. Той цяло лято не води тренировъчен процес с Челси и по...

Трима се завръщат за Байерн

https://gong.bg/football-sviat/germania/multimedia/video/trima-se-zavryshtat-za-bajern-446637

Байерн Мюнхен ще бъде подсилен от трима свои футболисти, които се завръщат след контузии за мача с Вердер Бремен. Това са Мануел Нойер и двамата испанци Тиаго Алкантара и Хави Мартинес. "Ману е добре, той може да играе. Всички сме щастливи. Ману е най-добрият вратар в света", заяви Карло Анчелоти. Нойер н...

Славен Билич спешно продава играчи

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/slaven-bilich-speshno-prodava-igrachi-446636

Мениджърът на Уест Хем Славен Билич е решил да продаде спешно част от ненужните си футболисти, за да намери средства, с които да подсили халфовата линия на тима. В момента "чуковете" разполагат единствено с Марк Нобъл и Педро Обианг в средата на терена, като опции са също 21-годишният Едмилсон Фернандес...

Франк Де Бур иска нов нападател в Кристъл Палас

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/frank-de-bur-iska-nov-napadatel-v-kristyl-palas-446635

Кристъл Палас трябва привлече още един нападател, за да вдигне нападателната мощ заедно с голмайстора Кристиан Бентеке, заяви мениджърът Франк Де Бур преди домакинството на Суонси в събота. Отборът на Южен Лондон направи лош старт, като загуби 0:3 при домакинството си на Хъдърсфийлд и падна с 0:1 при ви...

Теменужков дебютира с гол в трилър със седем гола

https://gong.bg/football-sviat/anglia/temenuzhkov-debiutira-s-gol-v-trilyr-sys-sedem-gola-446633

Кун Теменужков направи своя официален дебют за отбора на Лийдс в лигата до 23 години при загубата с 3:4 в гостуването на Ковънтри. Българският футболист се отличи с гол още в 22-та минута, с който Лийдс успя да изравни резултата. Теменужков не взе участие в първия мач на Лийдс, тъй като имаше проблем с кар...

Единственият българин във Франция с цял мач за тима си

https://gong.bg/football-sviat/francia/edinstveniiat-bylgarin-vyv-franciia-s-cial-mach-za-tima-si-446632

Единственият български футболист, подвизаващ се в професионалния футбол във Франция - Мартин Кавдански - записа пълни 90 минути за своя Клермон. Това се случи при победата с 2:0 като гост над Кевий Руан в мач от 5-ия кръг на втората дивизия в страната. Той се отличи със страхотни изяви в отбрана и това пом...

Първа победа за Анжи с новия треньор (видео)

http://www.sportal.bg/news.php?news=681028

news picture
Анжи се измъкна от предпоследното място в руската Премиер лига след минимална, но много важна победа над Уфа с 1:0. Дебютния успех на новия треньор на Вадим ...

Еден Азар обратно в игра

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/eden-azar-obratno-v-igra-446631

Звездата на Челси Еден Азар се завърна в игра, но за отбора на лондончани до 23 години. Белгийският футболист игра 75 минути в двубоя срещу Евертън, който „карамелите“ спечелиха с 3:0 като гости. Азар пропусна дузпа през първото полувреме, която бе спасена от вратаря Морган Фийни. Мениджърът на Чел...

Победи за българите в Румъния

http://www.sportal.bg/news.php?news=681027

news picture
Университатя (Крайова) излезе еднолично на второто място в румънското първенство. Гостуващият Газ Метан беше победен с 2:0, а участие в мача взеха двама от ...

Няма такъв гаф! Бос на Интер се изложи яко, май е от Милан

https://gong.bg/football-sviat/italia/multimedia/video/yellow/niama-takyv-gaf-futbolen-bos-se-izlozhi-mnogo-iako-446630

Уникален гаф сътвори все още действащият президент на Интер Ерик Тохир. Макар вече да се гласи за оттегляне от поста си и като цяло от собствеността си при "нерадзурите", индонезиецът направи такава грешка, с която падна директно в очите на феновете. Ерик Тохир напуска Интер Той купи клуба през 2013 г., п...

Конте: Победата над Тотнъм бе послание до всички

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/konte-pobedata-nad-totnym-be-poslanie-do-vsichki-446629

Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че победата над Тотнъм е послание към всички останали отбори. „Ние трябва да продължим усилено нашата работа. Ако останем с тези футболисти, с които разполагаме в момента, ще съм много щастлив“, коментира Конте. „Аз съм фокусиран изцяло върху работата...

Неймар не вкара, но ПСЖ разби Сент Етиен с 3:0

http://www.gol.bg/footballsviat/2017-08-26/neymar-ne-vkara-no-pszh-razbi-sent-etien-s-30

Единсон Кавани отбеляза на два пъти за четвъртия пореден успех на парижани

Арсенал се нави да продаде английски национал

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/arsenal-se-navi-da-prodade-anglijski-nacional-446628

Арсенал се нави да се раздели с един от английските национали в редиците си. Мнозина очакваха това да е Алекс Окслейд-Чембърлейн, но в крайна сметка ще е друг - защитникът Киърън Гибс. 27-годишният играч ще премине в Уотфорд, като двата клуба вече са постигнали договорка за трансферната сума. За подписа...

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване