03/19/13 21:09
(http://www.klassa.bg/)

Бизнесмени и артзвезди на премиерата на Патриция Кирилова


Най-младата и успешна бизнесдама у нас - изпълнителният директор на лидера в бизнеса със скрап "Трансинс" Рената Николова (24) и наследникът на молдовския холдинг "Costavinex", притежател на винзаводите в страната, са специални гости на премиерата на книгата на Патриция Кирилова "Да свалим маските" тази вечер в хотел Кемпински.
Те ще подкрепят и благотворителната продажба на първите книги в полза на приюта на отец Иван в Нови хан.
Отецът идва за събитието от Монтана, където ремонтира къщите, закупени за подслон на бездомни хора, тъй като стаите в Нови хан вече не стигат.
Събитието ще подкрепи и друга благородна кауза - благотворителния концерт на ансамбъл Българе и Лайънс Клуб Свети Йоан в подкрепа на "пеперудените" деца, които страдат от рядкото заболяване Булозна епидермолиза. Спектакълът "Това е България", който ще се състои на 2 април тази година, съвпада и с 10-ия юбилей на ансамбъла.
Сред гостите ще бъдат и любимците на зрителите от "Дансинг старс", сред които Капка Георгиева, завърналата се от Холивуд каскадьорка Стела Ангелова, секссоложката Наталия Кобилкина и нейният партньор в обучителните ВИП-семинари Алекс Ломски, актрисата Елен Колева, политици, твзвезди и журналисти.
Книгата, написана с теми от блога на Патриция - http://patriciakirilova.blogspot.com, предизвика коментари още от първите страници, в които се свалят маските на нецивилизованите европейци: "Днес тази изява на европейска цивилизованост продължава с пълна сила по нашите курорти. Слънчев бряг предлага на всички българи, които са се излъгали да минат през главната алея на курорта едно невероятно изживяване - пътуване в други измерения. Изведнъж се оказвате на друга планета - същества с уродливи тела и муцуни се разхождат по улиците . С две думи - озоваваш се в планетата на уродите.. ".
Корицата е сътворена от талантливия графичен дизайнер и илюстратор Славян Стоянов. Освен майстор на четката, той показа и гражданска сила с обектив в ръка в най-горещата точка на България - Варна. Той бе сред организаторите на кампанията в помощ на самозапалилия се Пламен Горанов.
Двукратният носител на голямата награда за модна фотография, присъдена от "Академията за мода" - “Златната игла” и на престижната награда от "Фестивала за висша и авангардна мода" Ангел Цветанов и колегата му Александър Хаджиев, популярен телевизионен и филмов оператор, са автори на фотосесията за дебютната книга на Патриция.
Модният фотограф Ангел Цветанов е снимал дълги години за сп. "Мода". От 1995 г. е главен редактор на сп. "Българско Фото". Негови авторски фотографии се намират в частни колекции в страната и в чужбина. Автор е на редица самостоятелни изложби. Завършил е НАТФИЗ, специалност Кино и телевизионно операторско майсторство.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване