11/30/09 19:28
(http://joruel.blogspot.com/)

Рамщайн-касичка



В музикално отношение до този момент съм осъществил доста от ученическите си мечти – Metallica на живо, Paradise Lost на живо, Crematory, Manowar… AC/DC. Големи, много обичани и легендарни групи, за които едно време само четях по списанията без и да съм се надявал, че ще ги видя някога.
Въпреки всичко обаче има една група, която, ако видя на концерт, ще мога да кажа, че не искам нищо повече от живота... RAMMSTEIN!

Вестник “Труд” ни съобщи преди време, че можело да дойдат догодина, но то в нашата мила родина...я камилата, я камиларя. Новата “модерна” спортна зала, в която ще бъде възможно да се проведе подобен концерт е още на ниво чертежи. Затова единственото, което ни остава, е Белград! Без значение дали ще има Rock’n’roll Train тази пролет до сръбската столица, Rammstein са фиксирали 20 март за шоуто си при комшиите и стадион “Белградска арена” дори вече е разграфен според цената на билетите.

Тъй... Стартирам Rammstein-касичка с надеждата, че най-голямата ми мечта, свързана с музиката (така де, Кърт Кобейн няма да стане от гроба, я!), ще се осъществи...може би...плахо смея да помечтая...шшшт...пу...пу...

Идвате ли?
Публикувана на 11/30/09 19:28 http://joruel.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване