01/04/10 16:44
(http://georgi.unixsol.org/diary/)

Понеделник, 4 Януари 2010

Нова година, нова версия на Slackcheck. Вече в 3.90 ако обновявате Slackware64 няма да ви инсталира след всеки пакет libcap отново и отново. Оправянето на тази грешка ще наречем функционалност, която си заслужава пускането на нова версия.

Сутринта с програмчето си обнових един Slamd 12.2 до Slackware64-current, така че нещото си работи нищо, че изглежда изоставено за страничен наблюдател.

Иначе се правя на домашен майстор и отбелязвам известни успехи. Например успях да оправя една скърцаща спалня, сложих си всички utp розетки у дома, научих се да монтирам фасонки и да дупча дупки с бормашина. Засега всички пръсти са ми на място, ток не ме е удрял и не съм чупил нищо. Освен един телевизор по нова година де, ама там не бях 100% аз виновен за бутането му от шкафа. За статистиката в последния месец това е трети или четвърти случай, където имам нещо общо с чупене на тв приемник, нещо ми става навик.

Още преди нова година гледах Аватар. Филма става, бих го гледал и втори път но само ако не е на 3D и не трябва да се дават 12 кинта. Хубав е филма ама не чак толкова, че да гледам 15 минути спам и да ме плашат с криминално преслeдване.

Публикувана на 01/04/10 16:44 http://georgi.unixsol.org/diary/archive.php/2010-01-04
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване