02/14/10 06:45
(http://eneya.wordpress.com/)

Свети Валентин в Ph.d.

Днес е Св. Валентин, с всичките произтичащи от това последствия: тонове лигаво-розово-романтични глупости, балони във формата на сърце, шоколади във формата на сърце, цветя във формата на цветя, плюшени играчки във формата на сърце и каквато друга глупост ви хрумне, във формата на сърце. Всичко това посветено на съобщаването на вашият любим/любима, че го обичате.

И все пак, ето нещо, с което искам да разнообразя отношението към този празник. За всички, които са бакалаври, за всички, които карат магистратура, занимават се с Ph.d., преподават или са подминали този период от живота и се занимават с нещо друго. :) Св. Валентин на всички!

Ph.d. comics and st. Valentine

Никой вече не си прави илюзиите, че този празник има някаква друга цел, освен да продава разни глупости, опаковайки ги в чувство за вина и убеждения, стереотипи как хората комуникират и показват привързаностт, опростявайки я до един ден равняващ се на всички останали, през които няма време, енергия, нерви, ентусиазъм да покажем, че ни е грижа за човека до нас.

И все пак… ако оставим настрани стереотипите и глупостите, приемете го просто като поредния ден, в който можете да кажете или покажете обичта си към любимите си или пък не (собствен избор), може да изкарате не лошо. :)

Аз снятам да прекарам деня навън, обикалайки антикварни книжарници, а вечерта в компанията на печено пиле, синьо сирене и вино, пожелавам ви също толкова весело изкарване и на вас.

Е.


Filed under: аз/Еneya, бръмчащи мисли, наоколо, смях, уни-то, чекмедже "Разни" Tagged: комикси, обучение в чужбина, св. валентин, смях, факти, хумор, ph.d.
Публикувана на 02/14/10 06:45 http://eneya.wordpress.com/2010/02/14/alisa-in-phd-land/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване