02/28/10 14:19
(http://petyr.blogspot.com/)

ВМРО и изчезващите хладилници

Тези дни имам тежки морални дилеми. Да започна от начало: бях си поръчал малкичко турска храна за вкъщи. Изядох част от нея, другата обаче остана в хладилника.

Блаженото ми безразличие към този факт изведнъж беше нарушено, когато излязох до книжарницата и видях огромен плакат на партия ВМРО. Според него трябва да се направи български референдум против приемането на Турция в Европейския съюз, защото нейното присъствие там би означавало изчезването на България.

Разбрал за пагубното влияние на всичко турско, веднага се прибрах вкъщи и ликвидирах турската храна от хладилника. Надявам се да съм го спасил от изчезване, защото ми е скъп.

Дилемите ми обаче продължиха. Дори да направим безценния референдум, дали Европа ще ни послуша? Ако въпреки него, приемат Турция в ЕС? Може би наистина има заговор срещу България? (част от който е производството на ГМО, което да разруши "българския ген")

Не можех да заспя и от друг факт. Въпреки че ВМРО е такава родолюбива партия, която се грижи България да не изчезне, а оттам моя хладилник и аз самия, има някакви хора, които не я харесват.

Разбрах примерно, че днес във Велес македонски българи откриват паметник на Иван Михайлов, някогашен лидер на ВМРО, но изрично са казали, че не искат на тържеството да присъстват представители на днешната ВМРО.

Нали последните лидерите на ВМРО бяха Тодор Александров, Иван Михайлов и Красимир Каракачанов? Винаги съм мислил за тях като едно. Защо тогава Каракачанов да не е поканен във Велес? Може ли някой да ми помогне? На ръба съм да си поръчам пак турска храна!
Публикувана на 02/28/10 14:19 http://petyr.blogspot.com/2010/02/blog-post_28.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване