04/28/10 17:24
(http://petyr.blogspot.com/)

Докога това ще се случва?

Прясна новина от БНР: Младата арменка Аревик Шмавонян, която е задържана бременна в Бусманци, започва гладна стачка. Заедно с нея гладна и жадна стачка пред полицията в Монтана са започнали бащата на детето й Давид Артюнян, майка му Светлана и неговият баща Гагик.

Представяте си до какво може да доведе гладната стачка на бременно момиче. В същото време МВР не разрешава даже достъп до дома и разпраща на интересуващите се журналисти едно витиевато писмо, в което пише: "Съгласно действащото законодателство и разпоредбите на Закона за чужденците в Република България не са предвидени основания, при които гражданите да се обявяват против принудителното настаняване на чужденци в Дома за временно настаняване на чужденци. Условията, при които тя пребивава в дома са съобразени с нормативните изисквания."

Бойко Борисов обича да говори против комунистите и да припомня атентата в "Света Неделя". Аз ще му припомня, че комунистите също така не даваха лекарска помощ на бременни жени мюсюлманки, докато не си сменят иметата. За това хайде щом не сме комунисти, да не правим като тях.
Публикувана на 04/28/10 17:24 http://petyr.blogspot.com/2010/04/blog-post_28.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване