06/01/10 21:13
(http://psabev.blogspot.com/)

Продава се: матрак Tempur за Вашата любима играчка!

Както може би сте подразбрали, с Биляна скоро се местим в ново жилище. И покрай ремонтите обсъждаме каква спалня и най-вече какъв матрак ни трябва. Пробвахме доста матраци и определено „Tempur“ са страхотни и във върха на личната ни класация – невероятна комбинация между меко и твърдо, направени от специален материал на НАСА, следват извивките на тялото…

Проблемът е един – цената!

Дори базовият модел на двойния матрак струва колкото базовия модел на някои автомобили… Но признавам, че ако можех да си го позволя, бих си взел именно такъв матрак…

Признавам и още нещо – рекламните материали на Tempur са едни от най-добрите, въпреки че не ми е ясно защо хората в тези реклами не си чаршафосват леглата и спят директно върху матраците…

Покрай интереса ни около „Tempur“, заедно с рекламните материали ни изпратиха и мостра от матрака… И ни хрумна невероятната идея, че след като материалът е толкова скъп, можем да продадем мострата.

Зачудих се каква ще е цената и направих една линия за основния тип матраци с ширина между 80 и 200 cm (ширина на матраците, не на линията):

Оказва се, че независимо от размера, минималният разход за изработване на матрак е 103,44 лв.

Съдейки по цените на стандартния размер 200 х 80 х 20 cm, материалът за мострата (9 х 4 х 3 cm) би следвало да има цена около 8,64 лв. (повтарям, само материалът)

Така общата цена на мини-матрака „Tempur“ става 112.08 лв. Добавяме около 20% печалба и получаваме следната оферта…

Само сега! Матрак „Tempur Mini“ на изключителна цена!

Замисляли ли сте се, че докато вие си спите сладко-сладко, вашите любими играчки се измъчват в неудобни пози, захвърлени на някой рафт, надолу с главата, натоварвайки гръбначния си стълб?

Представяме ви специалната модификация на Петър и Биляна – Tempur Mini. Първият матрак, предназначен специално за Вашите играчки.

Матраците TEMPUR Mini се оформят според точната форма на Вашата играчка, като по този начин й осигуряват оптимална позиция, независимо дали става въпрос за плюшена играчка, кукла „Барби“ или дори количка с дистанционно управление. Натоварването се разпределя равномерно в цялата контактна повърхност между играчката ви и матрака.

Когато си избират матрак, хората често не взимат предвид играчките си и тяхната стойка нощем. Лошата стойка и напрежението са основна причина за проблеми и бързо изхабяване на играчките ви. Неправилно избраният матрак за играчки може да усложни тези състояния, ако е прекалено твърд или твърде мек.

Прахът и акарите често се задържат в материалите, използвани при производството на стандартни матраци. Същите се задържат и в повечето играчки. Сега вие и вашата любима играчка можете да се предпазите от вдишване на прах и проблеми с алергии…

Поръчайте матрака Tempur Mini от нас за 139,99 лв. с включена доставка в рамките на България.

Средствата от продажбите ще бъдат използвани за закупуване на пастьоризирано краве мляко.

P.S. Майтапът настрана, Tempur са наистина невероятни матраци и можете да научите повече за тях тук:

http://bulgaria.tempur.com/

P.S.2. Ако от Tempur решат да ни пращат матрак вкъщи, да побързат – необходимият ни размер е 200х160 :)

Подобни публикации


Rating: 6.6/10 (9 votes cast)


Share and Enjoy: Print this article! Digg Sphinn del.icio.us Facebook Mixx Google Bookmarks E-mail this story to a friend! LinkedIn MySpace Technorati Twitter Yahoo! Bookmarks

Публикувана на 06/01/10 21:13 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/07LaVMnYDeA/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване