06/08/10 14:10
(http://ivanbedrov.com/)

Google все още е безплатен

fg1Използвайте Google. Помага. И все още е безплатно.

Изумяват ме хората, които не полагат и елементарно усилие да достигнат до информация, която би им била от полза и която е буквално на един клик разстояние. Ей такива неща ми минаха през главата, когато за пореден път попаднах в задръстване пред този билборд. Подобни реклами често ни информират, че точно тази фирма е в крак “със световните тенденции”. И всичко следят, и по цял ден дебнат какво става по света и т.н. И на какъв език го следите, като една табела не можете да напишете без грешка?!

Може би е време някой комитет на президента или на който и да е, да обяви неграмотността за поредния символ на България. И да я поставят до розата, киселото мляко, луканката…

А Google /произнася се Гугъл, а не Гоогле/ дори и превежда безплатно. Остава някой да отдели секунди от ценното си време и да се информира. Но и това не е задължително, разбира се. Очевидно много хора си живеят добре и така.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване