06/10/10 23:06
(http://semkiibonbonki.blogspot.com/)

Солидарност с аутистите

Ако аз бях на мястото на ония безчувствени към загиналия Веско безхаберници от "24 часа", щях поне да пусна общоприетия в ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ страни, към които, божем принадлежим, знак на солидарност с аутистите:Солидарност с аутистите
Както малко по малко обществото ни прие солидарността - и знака за нея, червената лента, с HIV-позитивните и болните от СПИН, така - мисля, - ако достатъчно се говори за тези деца и се сочи проблема им, който вика за нашата съпричастност, то това по-скоро ще се случи - солидарността. Ако повече се говори, че тях ги има, че имат особени потребности и трябва да им дадем това, което им трябва. А не да има Латинка Ковачева от Столичния инспекторат, експерт „Интегрирано обучение" с 30-годишен стаж, да каже на родителите, че щом са родили такова дете, „трябва да си го гледат". И журналя, на които не им пука.

За начало - не е въпросът да се уволни или накаже въпросната неграмотна и безхаберна чиновничка. А шибаната държава да даде малко пари. Сиреч клинична пътека.

Вижте колко елементарно и тъпо звучи. Колкото са тъпи писачите от "24 часа". Те и тази лента не знаят.
Публикувана на 06/10/10 23:06 http://semkiibonbonki.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване