06/15/10 14:57
(http://nname.org/)

Българският гений - автор на противозачатъчните

Както вече дискутирахме, една е земя българска и на нея се е родило де що има под Слънцето, с изключение на македонската наденица, която си е пак наша, но сме продали франчайза. Ето, изобретили сме и ХАПЧЕТО АНТИ-БЕБЕ.

В равни дози за Патента могат да претендират евреите, австрийците, американците и българите. кажи-речи половината население на планетата може да се тупа у гърдите и да крещи ние сме най-*.* Заради нас сега ви има или по-точно, заради вас сега ги няма, неродените ви братя и сестри, взаимовръзката е малко сложна.

В крайна сметка какво значение има в коя държава си роден, 21 век сме, не водиме глупави войни за територия или заради различни варианти на Библията.

Откривателя на хапчетo AнтиБебе, което промени живота на мъжете и жените, е:

Карл Джераси, евреин с български произход.

Kaрл Джерси е роден във Виена. Майка му е австрийска еврейка, а баща му е български евреин, кожен лекар в София. Детските си години прекарва в България с родителите си.

Когато става на 5 години, заминава с майка си във Виена. Родителите му се развеждат, но не за дълго.

През 1938 той и майка му са изгонени от Австрия, заради еврейския си произход, връщат се в България, където родителите му отново се събират, за да могат Карл и майка му да получат българско гражданство. Живее още една година в София при баща си и учи в Американския колеж.

През това време майка му заминава за Англия, за да уреди имигрантски визи за САЩ за тях двамата. Така през 1939 16-годишният Джераси и майка му пристигат в Съединените щати.

Публикувана на 06/15/10 14:57 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/rluGCAv3YIY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване