06/17/10 07:13
(http://blog.bogomil.info/)

Socially – социална активация на телефона

Едва ли е странен факта, че искам да превърна Symbian базирания си телефон в част от инструментите чрез които работя и следя социалните мрежи.

От както Силвия ми подари чисто нови дрехи за стария ми N95, се заех да му намеря и добра програма за социалните мрежи. – След няколко теста попаднах на Socially. Първото условия беше да е безплатна програма – нямам за даване в момента 10Е за подобен платен вариант и да може да се връзва с мрежите, който искам, а именно:
Twitter

Facebook

LinkedIn

За съжаление все още нямам програма за правене на снимки на екрана на моя телефон, за да ви ги покажа, но програмата може да работи и в невидим режим и да ви показва само какво ново се случва в мрежите, докато вие си пиете бира например. За връзка използва Wifi и разбира се, ако искате да плащате – Интернет от вашия мобилен оператор.

Местоположение:
Друга интересна възможност е да ви подскаже от къде ви се обажда някой, който не познавате, но и който ползва наземна линия. Ако някой ви се обади от Пловдив например, а не знаете кода, ще се покаже Пловдив, като град, както тук е показан друг в примера:

Последната интересна част е връзката на телефонен номер/контакт със социален профил.
Можете да направите така, че ако ви се обадя аз, да видите и последния туит, който съм написал или друга информация, която сте задали за мен. Хитро, а ?

Освен всичк други, поддържа и гео-локация:

В най-новата версия има и поддръжка на FourSquare.

Публикувана на 06/17/10 07:13 http://blog.bogomil.info/3633
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване