07/08/10 15:20
(http://psabev.blogspot.com/)

Виртуалният офис на КАТ

Вярвате или не, от днес КАТ имат виртуален офис…

Засега имаме:

1. Справка за невръчени актове (от видеокамери), която не работи съвсем читаво. Вместо простичко съобщение в стил „нямате актове“, показва празна таблица. Може да правите по една проверка на ден, така че не можете от един акаунт да видите своите нарушения и тези на половинката си, например…

2. Вместо да чакате на опашка, вече има live уеб-камери към таблата с опашките на КАТ. Нямам никаква идея защо трябва да се предава Live предаване с подобна картинка:

вместо просто да виждате дори и от най-простото устройство:

B318   10

B317   10

B316    9

Това е все едно вместо да отпечаташ копие на документ,  да снимаш документа, да отидеш до фотото и да извадиш снимката… Но е по-добре от нищо.

3. Секция със съвети и важна информация… Не знаех примерно, че ако те блъсне неизвестен шофьор, може пак да се предяви иск и да ти изплатят обезщетение от Гаранционния фонд. Виж тук.

4. Видео със социални реклами и любима песен, за която бях писал преди доста време.

Накратко, виртуалният офис на КАТ никак не е съвършен, но е една добра стъпка напред, така че аз смело поставям сайта в категория „това да“.

Насочвам ви към сайта и песента…

Вижте i-KAT.org

… и шофирайте внимателно!

Подобни публикации


Rating: 10.0/10 (2 votes cast)


Share and Enjoy: Print this article! Digg Sphinn del.icio.us Facebook Mixx Google Bookmarks E-mail this story to a friend! LinkedIn MySpace Technorati Twitter Yahoo! Bookmarks

Публикувана на 07/08/10 15:20 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/aTaaHtLI1j4/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване