08/05/10 07:45
(http://www.kldn.net/)

Места: Терасата на Buñuel

Като цяло Buñuel е претенциозно заведение, в което да нахраниш детето си е предизвикателство, но пък е изключително подходящо да пиеш с приятели. Големите стаи, с висок таван, изглеждат като от къща музей, а високите столове в градината са ми изключително неудобни. Ако обслужването беше малко по-приветливо цена нямаше да има. И за финал – явно съседите им не се кефят особено, защото имате голям шанс да станете свидетели на размяна на реплики между персонала и гневни баби, които искат вентилаторите на климатика да се преместят.

Дотук с лошите неща.

Мега причината да отидете там е терасата. На нея има точно 1 маса за 4-5 човека, гледа към вътрешния двор и е покрита със зеленина. Над нея е опънат сенникът от следващата снимка.

Сенникът на Бунюел

Намирам я за изключително уютна и нещо като оазис през лятото, защото е прохладна, достатъчно широка и тиха. Идеално място да заведеш някой, когото обичаш или пък просто да изпиете чаша бяло вино.

Терасата на Бунюел

Храната е прилична, без да е ориенталско разнообразна и със сигурност няма да се загубите в меню-енциклопедиа.

Buñuel
ул. “Шишман” 12,
Всеки ден от 10:00 до 01:45,
тел. за резервации 088 404 04 81

По-подробно ревю на мястото може да прочетете в Капитал Light.

Публикувана на 08/05/10 07:45 http://www.kldn.net/?p=1173
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване