08/12/10 10:46
(http://blog.bogomil.info/)

Миндя Рок фест

И тази година ще има Миндя рок фест. Ако си мислите, че това е един обикновен фест с няколко групи и бира, може би ще останете излъгани. В Миндя живеят около 30 семейства англичани, уелсци и ирландци и българи.
Идеята това да е различен от обичайните рок фестивали. Ще се демонстрира доброто съжителстване на всички тези различни хора и постепенното изграждане на една балансирана общност.

По време на феста има изложби, разпродажби на книги, предмети и етнографски уникати. Целта на всичко това е да се създаде атмосфера показваща едно ново за страната ни общество, запазило специфичните си ценности.

Кога и къде?
Тъй, като събитието е уникално вече е време да започнете планиране, защото време не остана. Феста ще се проведе на 28.08 (събота) и изпълнителите са следните:

- Народен хор „Веселина” – читалище „Напредък”
- Група Демоде – Горна Оряховица
- Група „Блус Трафик” – София
- Група „Магистри” – София
- Васко Кръпката
- група „Силует“

Началото е в 16:00 часа, но е добре да сте там по-рано, а да можете да разгледате селото. Има усигурено място за палатки, така, че ги грабвайте и идвайте. Атмосферата е повече от добра.

Идеята за феста е проф. Евгени Дайнов, който е и жител на село Миндя, а първият фест е спонсориран от жители на селото.

Входът е безплатен, но дарения се приемат.

Публикувана на 08/12/10 10:46 http://blog.bogomil.info/3712
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване