08/25/10 17:42
(http://ruslantrad.wordpress.com/)

Ако си нелегален,си само сянка

Това бе мотото на кампанията на МВР, която протече наскоро. От юни месец бях в екипа на Travel TV, които поеха разработката на този европейски проект, който имаше за цел да осигури информация за идващите  нелегално в страната чужденци за законите в България и начините по които могат да се защитят.

Кампанията включваше изработката и разпространението на плакати, филм, клип, флайъри  и брошури с цялата необходима информация на три езика- български, английски и арабски. Режисьор на филмчето с продължителност 15 минути, е Робърт Леви-човек, който аз уважавам и с работата си доказа, че го бива доста. Всеки, който е гледал филмчето може да каже същото. Аз бях консултант по проекта и заедно обсъждахме лицата и фона за плакатите и брошурите. Тъй като проектът е на МВР, той е насочен към нелегалната имиграция в България и начините хората, които идват в страната да получат информация още от границата.

В следващите картинки, с разрешение на телевизията, ще ви покажа плакатите и брошурите, които са раздадени по граничните пунктове и центровете за имиграция.

Плакат:

Флайър-отпред:

Флайър-отзад:

В прикачения файл може да изтеглите всички тези материали, както и брошурата с пълния текст: МВР кампания за имиграцията (.pdf) Всички материали са разпечатани в над 30 000 броя, разпределени по градове в България.

Абониране за нови публикации


Публикувана на 08/25/10 17:42 http://ruslantrad.wordpress.com/2010/08/25/5887/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване