10/03/10 06:08
(http://vasvalch.com/)

Златна есен и септември 2010

Слънчице!Ето и леко закъсняващото обобщение на моя си месец – септември. Освен че станах на магическата възраст, на която всяка жена винаги иска да бъде, доволно подкарах и новия блогърски сезон. Интересни събития се заредиха, работата стана повече и по-интересна, личните промени също са налице – с тази заетост се чувствам почти като програмен директор на национална телевизия! :)

Шегата настрана. Ето и малко инфо кои постове са били най-интересни. Безспорен лидер е краткият разказ на впечатленията ми от Хотел Природа до Долна баня. Със сигурност си струва да се чете, но още повече – да се види и изживее. На второ място е съвсем скорошното напомняне, че лошите реклами убиват приказни създания. На трето (е, няма как да минем без котки!) е making видеото на новата реклама на IKEA. Пухчовците са адски умилителни!

Най-много гласове са събудили отново снимките от Долна баня. Следва ги една специална равносметка (благодаря отново за пожеланията!) и котешката реклама.

Идват още дъжд и още есен. Радвайте им се! :)



Още по темата:

  1. Месец за моренце и юли 2010
  2. Моят месец и август 2010
  3. Дискусия без тема

Публикувана на 10/03/10 06:08 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/QDOSqYr9kmo/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване