10/03/10 08:11
(http://patepis.com/)

Нови фунционалности в сайта

Знате, че съм леко консервативен по отношение на външния вид на сайта. Тази седмица сложих обаче малко нови функционалности и махнах някои стари: 1. Сложих нови бутончета за гласуване и споделяне във ФБ и Туитера. Намират се в долната част на разказите при другите бутони за гласуване. Много се радвам, когато „харесвате“ и споделяте нашите пътеписи! 2. Освен във фен-страницата ни във ФБ, вече можете да следите и туитерския ни адрес http://twitter.com/patepis 3. Сложих възможност за абониране за коментарите на всеки разказ. Ако искате да следите развитието на дискусиите – кликайте смело и се абонирайте: всеки нов коментар по темата ще дойде в мейла, който регистрирате 4. Може би най-важното: - махнах старата навигация с падащото меню по страни и континенти. Прекалено тежка беше и генерираше излишен трафик при отваряне на която и да е част от сайта. Махнах я, за сметка на това - сложих нова навигация Всички пътеписи Намира се най-горе между Визов режим и Публикувайте разказ. (както и вляво горе на сайдбара)

Новата навигация Всички пътеписи представлява:

- карта на света с маркерчета, които водят до разказите, които са вързани към съответната географска точка - под картата същите разкази са изредени в списък, разделен отново по георграфски райони (държави, региони, градове) според класификацията на Google Maps Можете да ползвате както картата, така и списъка – който както му е сгода и му е кеф. Тази навигация също може да е бавна (все пак генерира списък с всички разкази от сайта) - имайте малко търпение, когато я отваряте за пръв път. А сега: приятно четене и писане и още по-приятни почивни дни! :)
Публикувана на 10/03/10 08:11 http://patepis.com/?p=18314
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване