10/08/10 07:05
(http://nname.org/)

Байландо: принципът педерандо

“Сцената на мечтите” е всъщност сцена на трагедията. Сираци, инвалиди и онкоболни се борят помежду си за зрителския вот, а победителят получава не изцеление, а пари за допълнително лечение. Има нещо дълбоко нехуманно в това шоу, което те кара да избереш между няколко тежки трагедии. Чудиш се чия мъка е по-голяма, на инвалидите или на танцуващо-пеещите “звезди”, които им “помагат”.

Гласувай, с твоите стотинки ще оправим всички проблеми в държавата, Нова телевизия ще пребоядиса всички училища и ще прекопа всички градинки. Гласувай и не питай как ДАНС хвана шефа си миналата година и още се чуди как да го обвини, а тази година със 100 милиона бюджет хвана само един ходжа. Международен терорист от Долно Бърдуково, дано да не прави черни магии, че ще ви ебе майката на всичките.

За капак народът си мисли, че ГЕРБ не трябва да прави нищо, защото бюджетът е издънен (загубеното е повече от заграбеното) и схваща Държавата като партията-майка, която трябва да раздаде по една близалка на всяко дете.  Дори Бойко не е наясно с принципите на капитализма, че Държавата трябва да бъде рефер, а не основен и единствен играч на терена и живее в някаква паралелна реалност на партийни ръководители с кирки в ръце. Като няма пари за крадене – използвайте си времето да гласувате по-добри закони, които да отвръзват ръцете на дръзналите да останат.

Публикувана на 10/08/10 07:05 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/jjf5ptj3Bbw/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване