10/13/10 07:04
(http://krokotak.com/)

Прилепи

Независимо дали на нас ни харесва или не, в България вече започна все повече да се празнува Хелоуин. В това няма нищо лощо – още един празник за децата, в който могат да се маскират и да украсят къщите със страшни и смешни чудовища. Дъщеря ми много се зарадва, когато видя тези прилепи – “били много сладички” според нея:) а и както винаги се правят лесно.

Публикуваме ги по-рано, за да имате време да си съберете повече празни ролки от тоалетна хартия. Двата края на отвора се подгъват, както е показано на снимките. Не се налага дори да се лепят допълнително.

Има два модела на тези прилепи – единият е да висят ( затворени и отдолу), а другият - да стоят на равно (отворени отдолу).

Боядисват се с темперни бои ( не е задължително да са само черни). За крила се използва нагъната на хармоника цветна хартия, която е промушена през два прореза ( направени с макетен нож – хоризонтално). След това внимателно трябва да се разперят. Украсата на всеки прилеп зависи единствено от  вас.

Вижте още:

Публикувана на 10/13/10 07:04 http://krokotak.com/2010/10/prilepi/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване