10/22/10 20:40
(http://ruslantrad.com/)

Пак педофилия…трябваше ли медиите да пускат тези материали?

Ако държите да видите кадрите, натиснете картинката. Предупреждавам,че ще изпитате гняв.

Медиите гръмнаха отново на темата за педофилията. Тя отново напомни за себе си, сякаш държавата ни не може да страни от нея. След редица акции, все пак останаха няколко интересни факти.

Последният задържан е Петър Георгиев, който е съдебен заседател по делото срещу Златко Баретата. Не само това, но е и син на служител на МВР. Бащата пък е шеф на аптечното управление в болницата на МВР. Явно всеки покрива всеки. Момчето се забавлява, скрит зад някаква странна благородна кауза (да носи дрехи на сираци), изчуква ги, а баща му му помага? Дали му е носил и аптечни материали за след деянията му? Не искам да знам. Цялата тази история е гнусна и жалка.

Няма да пускам снимките, които се мъдрят из Интернет пространството. Със сигурност ще изпитате гняв и желание за убийство. Не съм сигурен и дали беше нужно медиите да показват цялата тази смрад. Вероятно, ако не бяха го направили, нямаше да видим какви хора ни съдят, какви хора защитават разни мутри и какво става в „кухнята“. Явно там е много мръсно и само вода няма да измие петното. Но от друга страна не смятам, че мястото на подобни материали (за видео да не говорим, макар да го има) не са в масовите медии. Бих искал да знам, че желанието за сензация не е водещото при пускане на подобни неща. Имам ужасното чувство, че някъде в Дания мирише много. Ама наистина много. Забележете още нещо:

Майката на Георгиев, която е бивш адвокат, отказала да пусне антимафиотите в дома си. Заявила, че синът й много обича малките деца, дори носел дрешки на хлапета от домове за сираци и твърдял, че спонсорира сиропиталища. Младежът е безработен и се издържа от родителите си.

Явно майчинската обич невинаги е полезна. Значи малкият педофил обичал просто децата и затова ги… За майката това сигурно е нещо нормално, кой знае какво е виждала жената.


Публикувана на 10/22/10 20:40 http://ruslantrad.wordpress.com/2010/10/22/6408/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване