11/01/10 21:16
(http://prit4ite.blogspot.com/)

МЪЖКО СЪСТРАДАНИЕ

Жената се прибрала по-рано вкъщи и заварила мъжа си в леглото с привлекателна млада особа. Тя била толкова потресена, че първо се разплакала, а после се нахвърлила върху му:
-Ах ти, неблагодарно прасе! Как посмя да постъпиш така с мен, вярната съпруга и майка на твоите деца?! Край, отивам си! И незабавно искам развод!
-Почакай минутка, любима, мога да ти обясня всичко - помолил мъжът.
-Добре, но имай предвид, че това е последното, което съм готова да чуя от теб.
-Канех се да вляза в колата, за да се прибера вкъщи, когато тази млада жена се приближи и ме помоли да я откарам. Изглеждаше толкова беззащитна и нещастна, че я съжалих и я взех в колата. По пътя обърнах внимание, колко е слаба, мръсна и зле облечена. Освен това тя каза, че три дни нищо не е яла. От състрадание я доведох у нас и и дадох топъл шоколад, този, който ти отказа, защото си пълнеела от него. Тя го изпи на един дъх.
Беше мръсна и и предложих да вземе вана.
Докато се къпеше, пъхнах дрехите и в пералнята и се зачудих, какво да и предложа да облече. Дадох и марковите дънки, които не си обувала от три години, защото ти били отеснели. Дадох и също и бельото, което ти подарих за годишнината от сватбата, но ти отказа да носиш, оправдавайки се с лошия ми вкус. Намерих и секси-блузката, коледен подарък от сестра ми, която не си обличала въобще, за да и правиш напук. Накрая и дадох чифт скъпи бутикови обувки, които нито веднъж не си обувала, защото колежката в службата имала точно същите.
Съпругът си поел дъх и продължил:
-Жената ми беше изключително благодарна за вниманието и грижата. На вратата се обърна и ме попита със сълзи на очи:"Извинете, а има ли още нещо, което съпругата Ви вече не ползва?"

Кратка служебна информация: Компютърът ми отново се опитва да почине. Предупреждавам, в случай че се загубя тия дни, да знаете, че е той, а не съм аз. :D
Слънчев и усмихнат ден на всички! :)
Публикувана на 11/01/10 21:16 http://prit4ite.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване