11/01/10 14:43
(http://nname.org/)

От статуси към книги

Любен Дилов си е издал статусите и някои коментари към тях като отделна книга и се изкушавам да си я взема. Преди време го дискутирахме този въпрос и съм на мнение, че без помощтта на “интернета” е направо патология да напишеш книга. 21-ви век е и толкова дълъг текст не може да се роди в монолог, без в един момент да си загуби смисъла и да се превърне в един хартиено-печатарски фетиш “вижте ме, и аз мога”. Ромео и Жулиета отдавна са спасили света, днешното изкуство е комуникация между хора, които седят на една маса, по един или друг начин.

Някои от последните статуси от Дилов:

Не знам дали точно това са мечтали будителите, но днес, в повечето села бензиностацията играе ролята на читалище…Има и добра новина – на концерта на Веско Маринов във Варна, делфините са напуснали делфинариума и започнали да спасяват хората в залата!

Моите новини: Бойко Борисов е предсказал на една гадателка кой ще бъде следващия президент на България…Габрово е единсвеният град на света, където децата не си играят с огъня. Свиди им се кибрита…Нещата в Русия не вървят, защото Ленин лежал в мавзолея не по фън шуй. Сега ще го преместят и всичко ще се оправи.


Само гилдията на проститутките горещо подкрепя повишаването на пенсионната възраст. Кълнящите се в демокрацията не разбират, че правото на глас не винаги им дава право на избор. Добрата новина е, че „Дав” укрепвал косъма отвътре. Не е добра новина, че имаме косми отвътре…

Публикувана на 11/01/10 14:43 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/KlTDGA5H24U/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване