11/06/10 11:10
(http://velqn.com/)

Супермайстор

Събуждайки се днес установявам, че съседите около мен правят ремонт. Всъщност се събуждам, защото някой от тях си го изкарва жестоко на някои от стените. Не мога да определя точно откъде, защото до мен, в ляво в дясно и над мен се ремонтира.

Май преди съм писал за синдрома направи си сам, преди 89-та година, когато повечето български мъже се търкаляха под колите пред блока. Сега благодарение на огромния избор предлаган от строителните магазини всеки невзрачен човечец се превъплъщава в Супер…майстор.

Това чукане, блъскане, изкъртване, извозване, измазване, шпакловане, обръщане и прочие се носи като народна песен от всеки български квартал, а някои даже са “привилегировани”. Щото там се блъска много.

Както държавата иска по морето да не се строи през летните месеци, така аз смятам, че събота и неделя трябва да се използват пълноценно за почивка и за… леки ремонти.

Всички други блъскащи и страхотно шумовдигащи дейности би следвало да се извършват през седмицата. Взимаш си отпуск през седмицата, когато повечето хората са на работа и блъскаш.

Каква е европейската практика, емигранти – споделете?

Публикувана на 11/06/10 11:10 http://feedproxy.google.com/~r/velqn/~3/OadoYOb-wUg/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване