11/18/10 23:38
(http://ruslantrad.com/)

ПРО ли ще правим,посланици ли ще пращаме

Съвсем откровено ви моля – събудете г-н Аню Ангелов! От толкова барут му се е замъглило съзнанието и съвсем скоро ще започне да твърди,че Конго е заплаха за националната сигурност и трябва да изградим ПРО щит край Гоце Делчев срещу атаки по море и въздух от Африка.

За изграждане на ПРО щит се говори от много време, но е неясно срещу кого ще се гради. Франция, САЩ и Аню Ангелов смятат, че трябва да е ясно срещу Иран, Сирия и Сие ли ще е, или срещу друг. В крайна сметка, щом ще градим щит, трябва да знаем срещу кого е. Току виж аятоласите са ни анексирали. Сигурен съм, че доста хора вярват в подобни глупости.

В интервю за „24 часа“, пред Георги Милков министър Николай Младенов твърди, че:

Има и райони, в които трябва да вдигнем нивото на представителството си и да открием посолства.

 

- Къде например?

 

- След повече от едно десетилетие е крайно време в страна като Сирия да вдигнем нивото на посланик.

 

Наистина трябва да се направи нещо по въпроса, особено да се прочисти малко българското посолство в Дамаск, защото прави всичко друго, но не и да помага на българите. Трябва да се знае ПРО щитът колко ще струва, България как ще участва – с разполагане само, или с финансиране също? В какъв срок ще бъде активиран щита, какво мисли Русия- защото тя е важен играч, искаме или не. И още въпроси има.

Възниква още едно питане – ние посланик ли ще пращаме в Сирия или ще строим мощен щит срещу Сирия? Отговорът би бил полезен, имайки предвид, че когато искаш да затоплиш отношения с някой, не го удряш с тиган по главата.

 


Публикувана на 11/18/10 23:38 http://ruslantrad.wordpress.com/2010/11/19/6565/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване