12/01/10 21:42
(http://nname.org/)

Кой кого изпързаля

Имало едно време един мазен хамстер. Бил малко противен, но поне бил добър фигурист, станал световен шампион. Министерството на спорта на Бананландия му подарило Хамър, да почувства и той голям мъж. Фируристът се насвяткал като казак и започнал да го кара на зиг-заг. Ченгетата го спряли, направили му забележка, взели му автограф и го пуснали да си ходи, по живо по здраво, да убива по улиците. На тези ченгета никой нищо не им каза, въпреки че това им е функцията, а не да се крият по храстите.

Наш Максим кара още километър и фрасва една кола в насрещното. Едно момче загива, едно момиче още е зеленчук. Хамстерът виси малко по арести, плаща едни 80 бона кръвнина и се измъква по терлици с условна присъда. Щял да плати още – ако прецени, че има пари за даване.

Поуката е, че няма поука. По-голямата кола сгазва по-малката, керванът си върви, кучетата си лаят. А който се смее най-мазно, се смее най-добре.

Публикувана на 12/01/10 21:42 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/UG0hwwRiTeM/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване