12/01/10 07:49
(http://nname.org/)

Но-хо-хо и бутилка ром

Колегата Кунчев е е подел една кампания, която е добра като идея, но грешна като реализация. Спасяването от досадната Коледна песен изисква от мен да направя избор между 10 лайна, да ги опитвам и да преценя кое е най-гадното. Ами не искам да ги слушам и дори да ги пипна с пръчка. И нищо няма да се промени, никой “музикант” няма да бъде поне набит. И Първанов пак ще си декламира миналогодишната реч в 12 без 10.

Отделно идеята идва в целия (порочен) контекст на DDB (шибаните кроасани), ако гласувам за това чудо, още Януари ще ходят да го разнасят пред рекламодателите и да “пичват” с него всевъзможни глупости. Уеуе, пич, ние сме най-великите, ние интернета сме го превъртяли още в 5-ти клас, дай 50 бона да направим една интерактив кампания за твоите мармалади от круши, това е новото….. Момчета аз вас много ви харесвам, ама нали знаете сега, криза е… да се ориентираме… Много си зле чиче, айде чао, селяндур.

Публикувана на 12/01/10 07:49 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/JPMbBjQ_u9M/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване