12/05/10 15:50
(http://mamamemi.com/)

КРАТКИ МАЙЧИНСКИ ПРОБЛЯСЪЦИ # 20 - Seasons's Greetings


    Така, сега кой сме - шести декември (честит имен ден на брат ми и на всичките му адаши:). Разбира се, замотах се. Но вярвам, че още има време за бърза поръчка онлайн и сериозна надежда за навременна доставка офлайн, нали?

   Добре, хайде на работа:) Представям ви любимия си еко-био-RRR магазин Мататама.  Сега виждам, че имат дори еко детски купички, много яко:) От там съм поръчвала много неща и съм доволна от всичко, сещате се - качество, доставка, отношение... Същото важи и за другия магазин от рола ми, но за детски и бебешки дрешки и аксесоари - Kidi.bg, които дори наскоро спечелиха първо място за електронен магазин в БГ Сайт 2010, поздравления! Има за какво:) Отиваме към супер як варненски онлайн магазин за красоти и удоволствия - Decorbox, особено ме кефят стикерите за стена (не само детските, нали?) и  чантите за многократна употреба, толкова са готини, лудница...   Мъжете могат да обърнат специално внимание на гифт сертификата, нищо лично, но го предпочитаме;) 

   И накрая наблягам на най-новия, но може би най-любим онлайн магазин за подаръци, красоти, занимавки и вдъхновение за малки и големи - магическия КРОКОТАК! Още не съм ползвала тези им услуги, но не се съмнявам в качеството и успеха на новата крокотаческа издънка:) 

    Е, и разбира се, вечният ми бестпрезънт - книги. Вие вече си знаете откъде и как, аз препоръчвам "Ангелология" на Даниел Трусони (2010, Сиела). Това е втората й книга, и в същото време е втори световен бестселър (след "Историкът" на Елизабет Костова) с голямо  и реално присъствие на България, чак да се възгордее човек:) "Ангелология" е стабилен подарък за някой, който си пада по такива епоси. А и корицата си я бива, а?

 


     Има и много други варианти, знам, но съм сигурна, че ако се възползвате от тези предложения, всички ще са/сме доволни;) Весели - и моля ви, не толкова заслепено-консуматорски, а повече RRR - празници!

 

Публикувана на 12/05/10 15:50 http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=7824
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване